Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Atklāta kļūda 2007.gadaa
Sakiet,ko darit situacija,ja ir atklata kluda 2007.gadakases gramatojumos,del kaa atlikums virsgramataa ir lielaks,kaa realitatee.
Kasee veikts gramatojums D2611-K6110 un D 2611-K5721.
Kaa sogad to var labot? Ja but urekins kontets,tad izrakstitu kredit rekinu un veiktu attiecigus gramatojumus,vai sajaa gadijumaa var rikoties tapat? Vai tikai norakstit uz D8290-K2611 visu summu ieskaitot PVN?
Atbildes (12)
Для начала надо бы выяснить, откуда та проводка взялась. Если проводка по кассе, то должен быть приходный ордер и в нем написано, от кого эти деньги приняты и за что.
Jaa,kluudu jau atklaju. Nauda bija sanemta EUR ,bet gramatvedis iegramatojis ienemumus gan EUR, gan atseviski Ls kasee (konvertejos attiecigo EUR summu), tatad no viena partnera ir dubulta konteti ienemumu,kas neatbilst patiesibai.
Inventarizacija kase bija ???
Кредитный счет тут не на что писать.
Если проводка была ошибочно сделана дважды, то надо бухсправкой ее отсторнировать и исправить ошибку прошлых лет. При этом пересдать налоговые декларации за соответствующий период.
nee....tad bija cits gramatvedis un to secinaju tagad es. Bet ja ari ibutu inventarizacijas akts,bet tas nebutu pareizs?
Vislabāk un arī pareizi kā saka Maija. 'Tas nemaz nav sarežģīti.
Bet ar kadiem gramatojumiem to var darit? Taa kaa es mineju vai tomer gramatot uz 8290 ?
Написано же "отсторнировать". Это значит аннулирование неправильной проводки такой же, но наоборот или с минусом или красным цветом. Кому как больше нравится.
Paldies,es vienkarsi krieviski visu nesaprotu.
Tas nozimee,ka arii PVN es varu atgut to,kas bija sakara ar so kludu aprekinats?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture