Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
second hand iz Litvi Uz tēmu sarakstu
Rida 10.02.2009 09:59
26 ziņojumi
26 ziņojumi
Atbildes (4)
1.iegādes dokumenti- rēķins, CMR
2.samaksuvar arī skaidrā naudā ( precīzi nezinu kā ir ar IK,bet varbūt būs jāsniedz deklarācija par skaidrā naudā veiktiem darījumiem, ja pārsniegta pieļaujamā summa)
3.janeesat PVN maksātājs, tad no nodokļiem vienīgais kas būs, tas ir DRN par iepakojumu.
2.samaksuvar arī skaidrā naudā ( precīzi nezinu kā ir ar IK,bet varbūt būs jāsniedz deklarācija par skaidrā naudā veiktiem darījumiem, ja pārsniegta pieļaujamā summa)
3.janeesat PVN maksātājs, tad no nodokļiem vienīgais kas būs, tas ir DRN par iepakojumu.
Sola-paldies. Man tikko atbildeeja lietuviesi,ka varu samaksaat uz vietas kasee un vinji izsniegs visus vajadziigos dokumentus. Taa var? kaa man tad ar zurnaalu dariit? iznemu es no firmas konta vajadziigo naudas summu,konverteeju litos..a kaa man ierakstiit zurnaalaa ka un ko es nopirku?
Rida 10.02.2009 14:08
26 ziņojumi
26 ziņojumi
Zurnālā ierakstu veicām ar to datumu, kas bija uz samaksas dokumenta ( izrakstījām kases izdevumu orderi un viņi no savas puses parakstījās uz tā par naudas saņemšanu)
Tā arī raksta- samaksāts par iegādāto preci
Summa- latos pēc LB kursa.
Tā arī raksta- samaksāts par iegādāto preci
Summa- latos pēc LB kursa.
Skaidrs,liels paldies:)
Rida 10.02.2009 15:01
26 ziņojumi
26 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt