Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Cik maksā pakalpojumi, kā pateikt ka grāmatvedis strādā labi??? Uz tēmu sarakstu
4 ziņojumi
Atbildes (26)
par samaksu- ir daudzi grāmatvedības uzņēmumi kas savās lapās publicē pakalpojumu cenu.
un kas jums liek apšaubīt grāmatveža kompetenci?
48 ziņojumi
2691 ziņojums
- rakstīt uzņēmuma vadītāja vietā līgumus, rīkojumus, ceļazīmes, gada pāsrkata vadības ziņojumu, dalīt dividendes, atcerēties, kad UR jāpagarina parakstu tiesības....;
- visu darbinieku vietā -iesniegumus atvaļinājumiem (u.c.) un taisīt ceļazīmes;
- sekretāres vietā atbildēt uz telefona zvaniem, vārīt kafiju un mazgāt traukus;
- jurista vietā - sagatavot līgumus, kas atbilst likumdošanai;
- sagādnieka vietā sagādāt visādas nepieciešamās lietas (vismaz priekš biroja);
- strādāt cauru diennakti. t.i. atbildēt uz direktora zvaniem vakaros, brīvdienās;
- neiet atvaļinājumā, jo citādi nav kas atskaites uztaisa;
- neslimot (skat.iepriekšējais iemesles).
................
12 ziņojumi
-Что Вы... Вам так сейчас нелегко.. я не могу столько принять!!
48 ziņojumi
854 ziņojumi
1285 ziņojumi
Otrkārt rēķinus apmaksāju es pati, kafiju taisu un kruzītes mazgāju arī pati :)) visus juridiskos dokumentus gatavoju pati, pie Juristiem eju pati. Līgumus slēdzu un taisu pati.
Mūsu uzņēmumu apkalpo grāmatvedības firma. 2x mēneši sagatavoju visus rēķinus un izrakstus, aiznesu viņiem, lai talāk rīkojās. Bet nezinu kapēc man regulāri nāk vēstules par PVN maksājuma kavējumiem ( Gramatvede šad tad atsūta man e-pastu ka janomaksā PVN un kāda summa). Arī par ziemassvētkiem priekšnieks nolēma mums piešķirt prēmiju- it kā nevarot to normāli norīkot man nācas ražot aukšā autorlīgumus lai samaksātu darbiniekiem prēmijas.. maz es no grāmatvedības saprotu, bet no kādas neformālas gramatvežu sarunas saprotu ka mana grāmatvedim nav lielas ieinteresētības mūsu kompānijā..
4 ziņojumi
4 ziņojumi
2691 ziņojums
10004 ziņojumi