По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Peļņa unUIN Uz tēmu sarakstu

Peļņa unUIN
Esmu apjukusi.

Gada pārskatu tisu ceturto reizi, bet tikai pirmo reizi sanāk peļņa uzņēmumam.Šis ir pirmais pārskats šim uzņēmumam. Vai man ir kāds grāmatojums p;ec tam kad ir iznākusi peļna attiecībā uz UIN? Vai pēc UIN deklarācijas?

Iepriekš paldies!
Lienuks25
Lienuks25 24.04.2009 00:29
105 ziņojumi

Atbildes (2)

Прибыль pēc UIN deklarācijas не проводится нигде.

Сначала делается peļņas un zaudējumu aprēķins, далее строка прибыли (убытков) до налогов переносится в первую строку UIN deklarācijā и далее заполняется сама декларация (коррекции по износу основных средств, накопления и так далее).

Затем сумма налога (если таковой получился) по декларации проводится в бухгалтерии (она же отражается в расчете прибыли-убытков. Затем из прибыли до налогов вычитаются UIN, atliktais UIN и прочие налоги, если таковые были, и то, что остается является нераспределенной прибылью, на эту остающуюся сумму и делается проводка в бухгалтерии. Вот примерно так.
Irena22
Irena22 24.04.2009 07:00
42998 ziņojumi
Tātad, ja pareizi sapratu:

1.NoP/Z 16.rindaspeļņu pārnesu uz UIN un tur to "apstrādāju";

2.TadUIN rezultātu uz P/Z 17.rinduun grāmatoju D? K? ;

3.Untad 16.rinda-17. - ja vēl kaut kas un paliek atlikums 20.rindā;

4.Kastad man paliek bilancē?

Un tad vēl ir UIN avansa aprēķins! Kur varētu dabūt šo lapu?

Paldies!
Lienuks25
Lienuks25 24.04.2009 13:32
105 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.