Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
par PVN registraciju
Kolēģi,pirms 1,5 nedēļām iesniedzām iesniegumu uz PVN maks reģistrāciju;šonedēļ VID atsūtija vēstuli ar lūgumu vēl sniegt atbildes uz dažiem VIDam neskaidriem jautājumiem.Sakaiet,ja uzņēmuma paraksttiesīgā persona atrodas komandējumā Zviedrijā(un plānots,ka vins tur bus vel 2menesus),vai uzņ parakstties persona drikt VIDam sutit vestuli no Zviedrijas.P.S.atbildotuz VID vestuli,minejam,ka saimn darbiba saistita ar pastavigiem komandejumiem..cerams,ka saprataat mani,paldies!
Atbildes (7)
Нет, из Звиедрии точно нельзя, вот из Сомии можно...

Es atkal domāju, ka no Zviedrijas arī var.
Kolēģi,bet nopietni,drīkst vai nedrīkst..ja nedrīkst,tad ko šādā situācijā darīt?
А почему nedrīkst? Какая разница, откуда письмо отправлено - из Латвии, из Швеции или из Африки7
Теоретически не запрещено. Но формально могут прицепиться, особенно если регистируетесь плательщиками НДС.
Руководство по определению должно находиться в юридическом адресе, а не месяцами болтаться по заграницам. Ибо юрадрес и есть то место, где находится руководство.
Чтобы не светить шведский адрес отправки, пусть сначала пришлют письмо в Латвию, вы его вложите в другой конверт и отправите с латвийской почты.
Ну, не знаю, есть ли в налоговой работники, сличающие соответствие юридического адреса и адреса отправки письма....
Ui, es arī labāk darītu kā iesaka Maija.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture