По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Automašīnas remonts ES Uz tēmu sarakstu

Automašīnas remonts ES
Labdien! sakiet, lūdzu, kā pareizi noformēt dokumentus (rēķinus), ja automašīnu daļas tiek ievestas no ES dalībvalsts, saremontētas un aizsūtītas atpakaļ. Pēc Latvijas PVN likuma tas ir 25. pants, bet vai nav jāraksta kkādas EK normas vai kkas tml, lai būtu pareizi un varētu piemērot 0% PVN. un, neskatoties uz to, ka pakalpojums jāraksta CMR?
Gnuuu
Gnuuu 08.07.2009 11:12
151 ziņojums

Atbildes (3)

28.pants. Nodokļa 0 procentu likmes piemērošana darījumiem Eiropas Savienības teritorijā

..................................................

(7) Ja apliekamā persona citas dalībvalsts apliekamai personai sniedz pakalpojumus, kas minēti šā likuma 25.pantā, un pēc pakalpojuma sniegšanas kustamā lieta tiek izvesta no iekšzemes, pakalpojumam piemēro nodokļa 0 procentu likmi.

счёт выписывается на услугу, ремонт, для подтверждения ввоза-вывоза - ЦМР
Tt7
Tt7 08.07.2009 11:53
37863 ziņojumi
paldies :), bet papildus kādai atsaucei uz kādu direktīvu nav jābūt?
Gnuuu
Gnuuu 08.07.2009 15:01
151 ziņojums
8 статься закона о ПВН такое дело требует, а выполнять ли его в полной мере или ссылаться только на нашу 28-ю статью - это уже выбор ваш, кто не рискует, то ........
Tt7
Tt7 09.07.2009 09:40
37863 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.