Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi
Cilvēks atbrīvojās 2008.g.Piemums strādāja bez algas nodokļu grāmatiņas.Algas
nod.gr bija viņa pamatdarbā.Tagad viņs iet pensijā un atnāca,lai es ierakstu grāmatiņā viņa samaksātos nodokļus.Bet tur ir otras darba vietas nodokļi.Vai es vismaz tā drīkstu darīt? Vai lai uzraksta izziņu par sam.nod par tiem gadiem?
Atbildes (7)
Вам нужно выдать ему справку, в которой указать период его работы в вашей фирме и его доходы, сколько было уплачено соцналога за него.
Nodokļu grāmatiņa raksta tikai tā darba vieta, kur tien piemērots neapliekamais-iesniegta nod.grāmatiņa
Не запрещено.По
желанию работника.
Nobrīnījos, jo tagad vispār izsniedz jaunas nodokļu grāmatiņas, kurās raksta tikai darba vietas un nekas vairāk nav jārāda, ne nodokļi, ne saņemtā alga.Tā ka viss laikam jau elektroniski ir redzams, ja grib redzēt.
Cilvēks vienkārši nesaprot. Jāizskaidro.
Soc.nodaļā viņu atsūtīja uz bijušo darba vietu.:-< Vajagot redzēt sam.nodokļus.Kaut gan es teicu,ka viss tur redzams elektroniski.:-(
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture