Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Iesācējiem
Rīkojums Uz tēmu sarakstu
Viktorijalogvinenko 10.07.2009 16:20
180 ziņojumi
180 ziņojumi
Atbildes (7)
vsjo elementarno prosto nu chto podelatj bilaet:-D
kak govoritsa estj vopros i srazu pojavljkaetsa otvet:-D
spasibo
kak govoritsa estj vopros i srazu pojavljkaetsa otvet:-D
spasibo
Viktorijalogvinenko 10.07.2009 16:23
180 ziņojumi
180 ziņojumi
Ja ir darba līgums, tad kā jebkuram darbiniekam tas ir bezalgas atvaļinājums.Bezalgas atvaļinājumu piešķir pēc darbinieka iesnieguma ar vēlmi iet bezalgas atvaļinājumā.Tad rīkojums par bezalgas atv.piešķiršanu.Ziņas uz VID ar sākumu un beigu datumu ar attiecīgiem kodiem.
Ja pat tas ir derba devejs ja.
Tatad ka es sapratu viņam jauzraksta ieniegumu par to ka viņš grib iet uz bezalgas atvaļinājumu ja? tad es rakstu rēkojumu un VIDa man jadod ziņu par darba deveju pareizi?:-)
Tatad ka es sapratu viņam jauzraksta ieniegumu par to ka viņš grib iet uz bezalgas atvaļinājumu ja? tad es rakstu rēkojumu un VIDa man jadod ziņu par darba deveju pareizi?:-)
Viktorijalogvinenko 10.07.2009 16:46
180 ziņojumi
180 ziņojumi
Nevis Jūs rakstat rīkojumu, bet gan pats priekšnieks priekš Jums un citiem padotajiem, lai visi zinātu... pareizi saskaitītu... nodotu... izmaksātu...
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt