Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
Pārskats par pavadzīmes numuru izlietojumu Uz tēmu sarakstu
Karik 03.08.2009 14:41
102 ziņojumi
102 ziņojumi
Atbildes (27)
Vēl viens advokāts.
Uhhh. Kā gan jums "šalfeja pīpētājiem" nepatīk, kad kāds atļaujas izteikt savas domas. Man māte ir mācījusi: nedari otram to, ko tu negribētu saņemt pretī. Nu nenopeliet tos, kuri tīri ģeogrāfisku un citu (materiālo, darba u.t.t.) apsvērumu dēļ nevar pievienoties jūsu komandai. Neesiet tik ļauni!!!!!
Lauri lai paliek jautājuma uzdevējai (-am). Man patiešām prieks, ka spējām cilvēkam palīdzēt, un kura pēc skaita bija mana atbilde- nospļauties. Dzīvē ir daudz svarīgākas un nopietnākas lietas, nekā vietu sadale atbildot uz jautājumiem.
Uhhh. Kā gan jums "šalfeja pīpētājiem" nepatīk, kad kāds atļaujas izteikt savas domas. Man māte ir mācījusi: nedari otram to, ko tu negribētu saņemt pretī. Nu nenopeliet tos, kuri tīri ģeogrāfisku un citu (materiālo, darba u.t.t.) apsvērumu dēļ nevar pievienoties jūsu komandai. Neesiet tik ļauni!!!!!
Lauri lai paliek jautājuma uzdevējai (-am). Man patiešām prieks, ka spējām cilvēkam palīdzēt, un kura pēc skaita bija mana atbilde- nospļauties. Dzīvē ir daudz svarīgākas un nopietnākas lietas, nekā vietu sadale atbildot uz jautājumiem.
Dinaro 04.08.2009 13:07
8241 ziņojums
8241 ziņojums
Dinaro Jums taisnība.
Julijaabd 04.08.2009 13:09
1285 ziņojumi
1285 ziņojumi
Dinaro 04.08.2009 13:10
8241 ziņojums
8241 ziņojums
Ambera
Te pēc katra otrā jautājuma: ačumetj