Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Latloto biļešu tirdzniecība
Veikalā tiek tirgotas Latloto biļetes,telefonu priekšapmaksas kartes.Tās ir bez PVN.Grāmatvedis grāmatojis D2610-K6210(ar PVN neapliekamie darījumi). Bet tā naudiņa jau nav veikala ieņēmumi,tā ir Latloto ieņēmumi.Veikals nopelna par starpniecības pakalpojumu.
Atnāca VID pārbaude un konstatēja,ka nav pareizi grāmatots.
Nevaru izdomāt uz kādas grupas konta kredītu likt to naudu.....
Palīdziet,lūdzu! Paldies!
Atbildes (13)
D2610 K5310 - visa saņemtā nauda
D5310 K6210 - atlīdzības summa
Starp citu - VIDam nav nekādu tiesību aizrādīt par, viņuprāt, nepareiziem grāmatojumiem. Ne viņi pārzina uzņēmuma grāmatvedības nianses, ne izlasījuši metodiku!
varbūt uzņēmums grāmato ieņēmumus uz 6210 kredītu, bet izmaksas uz šīm biļetēm uz debetu. Starpība ir reālie ieņēmumi un rezultāts ir pareizs.
Абсолютно согласна с Andaz. Арифметика и налоги от этого не меняются.
Piekrītu Jums abām, es tikai parādīju īsāko variantu.
Man taču arī nav zināma šī uzņēmuma grāmatvedības metodika.
Kāda nozīme grozīt meitenei galvu ar nezkādām varbūtībām.
Viņa vēlas darīt to pareizāk un labāk - tad Aivars007 padoms pirmajā postā ir pašā laikā.
Esoša metodika nav nekāda reģistru grāmata, kurā kārtību nevarētu mainīt ar to brīdi, kad tas ir nepieciešams.
Liepupe, речь шла не об этом, правильно и так, и так. Речь шла о том, что ВИД не вправе давать указания на этот счет.
VID pārbaude ir noticis fakts.
Bet padomu prasa par grāmatošanu.
To arī sniedzam.
Paldies,meitenes,par sarunu!
Es jau kaut kā pārsitīšos.
Puisim bija speciāls paldies!LOL
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture