Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
EDS termiņi Uz tēmu sarakstu
Atbildes (92)
Я по районам не анализировала:-)
Так - по СН пришли все ответы, по наличке тоже. А вот пазинеюмсы пока висят. По НДС уже пришли, хотя позже пазинеюмсов отправляла.
Так - по СН пришли все ответы, по наличке тоже. А вот пазинеюмсы пока висят. По НДС уже пришли, хотя позже пазинеюмсов отправляла.
Inst 21.09.2009 13:21
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Главное, что мы отправили:-D
Inst 21.09.2009 13:30
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Отправляла сегодня. Приняли минут через 30. Все, кроме ПВН приложения. Им, видимо. кто-то зачитался.
jau kuro reizi saku, nu nepierodiet pie tiem termiņiem, nu būs viens mirklis un palaidīsiet garām, ka termiņa pagarinājuma lai EDsā iesniegtu atskaites vairs nebūs un čiks vien sanāks un nepieradiniet vadītājus, ka var atskaites iesniegt arī drusku vēlāk.. nu neatradināsiet pēc tam viņus no tā niķa atnest vēl 15-tā datuma vakarā dokumentus.
Инарчик, а я вовремя отправила сведения о работниках (в течение трех дней), а отчет до сих пор висит как "iesniegts"
ja tie apstākļi ir regulāri katru mēnesi, tad nu tas nav attaisnojums.
Irena22, nu es neatbildu par atskaitēm EDSā :)))) bet gan jau tāpēc, ka piektdienās VID nestrādā, nav kam to ķeksīti ielikt un tad vēl sestdiena un svētdiena, pirmdien tik iešūpojās, gan jau otrdien būs saņemts. :DDD
Irena22, nu es neatbildu par atskaitēm EDSā :)))) bet gan jau tāpēc, ka piektdienās VID nestrādā, nav kam to ķeksīti ielikt un tad vēl sestdiena un svētdiena, pirmdien tik iešūpojās, gan jau otrdien būs saņemts. :DDD
EDS šajās dienās ir "uzkāries".
Man viens dokuments ir "iesniegts" vēl kopš piektdienas.
Zvanījos šodien visu dienu, jo dokuments steidzams (PPR numuru pieprasījums), apsolīja tikai uz rītdienas pēcpusdienu, varbūt...
Man viens dokuments ir "iesniegts" vēl kopš piektdienas.
Zvanījos šodien visu dienu, jo dokuments steidzams (PPR numuru pieprasījums), apsolīja tikai uz rītdienas pēcpusdienu, varbūt...
Albina, а ты могла и подсуетиться. Я в таких случаях им звоню. А так будут висеть до морковкиного заговеня.
Aleksja 21.09.2009 19:50
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
В свой ВИД. Я звоню и спрашиваю инспектора, кто занимается ППР. И прошу ответить на заявку в ЭДС, т.к. ОЧЕНЬ СРОЧНО нужны накладные. И... получаю ответ очень быстро.
Aleksja 21.09.2009 19:59
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Zvanīju savam VIDam, man ar viņiem draudzīgas attiecības. Trubku viņi ņem, jo šodien darbdiena. Bet viņi nevar neko palīdzēt, jo no "lielā" VID-a fails nav saņemts. Un neko viņi izdarīt nevar.
Izgājām no situācijas - aizbrauca cilvēks ar paraksta tiesībām uz VID-u un saņēma tos sasodītos numurus. Nebija citas izejas, jo vairumtirdzniecība nevar 2 dienas dusēt uz lauriem VIDa izšķērdēto miljonu dēļ un datu bāzes dēļ, kura pēdējā laikā nu jau samērā regulāri "uzkaras" - jo vairāk miljonu privātkompānijai iegrūž no valsts budžeta, jo biežāk datu bāze "uzkaras".
Izgājām no situācijas - aizbrauca cilvēks ar paraksta tiesībām uz VID-u un saņēma tos sasodītos numurus. Nebija citas izejas, jo vairumtirdzniecība nevar 2 dienas dusēt uz lauriem VIDa izšķērdēto miljonu dēļ un datu bāzes dēļ, kura pēdējā laikā nu jau samērā regulāri "uzkaras" - jo vairāk miljonu privātkompānijai iegrūž no valsts budžeta, jo biežāk datu bāze "uzkaras".
Если б еще за эти миллионы распечатку по налогам нормальную можно было бы получить - цены б им не было. Вечно всё через ж.... Кстати, пыталась с утра дозвониться до "контактов по ЭДС", так только в 10-30 трубу сняли. У них теперь свободное посещение, что ли?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt