Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Iesācējiem
konta plāns un bilance!! Uz tēmu sarakstu
Undzina 31.10.2009 20:27
4 ziņojumi
4 ziņojumi
Atbildes (36)
А почему вы доходы пытаетесь вставить в баланс? В балансе отражаются только балансовые счета, а не оперативные. Оперативные закрываются на прибыль-убытки. Или этому Вас не обучали?
Aleksja 31.10.2009 20:44
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Опять злые тетки рот открыли
Aleksja 31.10.2009 20:47
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Фу!Какие не культурные.А хде ваша культура общения,,,LOL
Olegator 31.10.2009 21:28
1912 ziņojumi
1912 ziņojumi
Priecīgu Visu Svēto dienas priekšvakaru un liekās mierā ar kontu plāniem un bilancēm
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_310.gif[/img]
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_310.gif[/img]
Olegator 31.10.2009 21:30
1912 ziņojumi
1912 ziņojumi
Счас напишут-что курсы не нужны.А нужен конкретный ответ.
Учиться.Учиться и еще раз учиться.До баланса еще мног времени-успеете курсы закончить.И мног полезного узнаете!!!
Трудно в ученье-легко в бою!;-)
Учиться.Учиться и еще раз учиться.До баланса еще мног времени-успеете курсы закончить.И мног полезного узнаете!!!
Трудно в ученье-легко в бою!;-)
Olegator 31.10.2009 21:33
1912 ziņojumi
1912 ziņojumi
Undzina
Labāk jau gan ejiet raut zobus vai vaddīt trolejbusu.
Ar grāmatvedības padarīšanu bez attiecīgas izglītības laikam tomēr nekas nesanāks.
Labāk jau gan ejiet raut zobus vai vaddīt trolejbusu.
Ar grāmatvedības padarīšanu bez attiecīgas izglītības laikam tomēr nekas nesanāks.
Айвар, не все так страшно, на этом форуме и бывшие студенты-магистранты такие вопросы задавали, что волосы дыбом становились. И ничего, выучились, и хорошими бухами себя теперь, небось, считают.
И девушка научится, если есть желание.
И девушка научится, если есть желание.
В балансе (balincē) отражаются остатки 1-5 группы счетов. А остатки счетов 6-8 группы находят отражение в расчете прибыли/убытков (peļņas-zaudējumu aprēķinā).
Aivar..laikam tikko sapratu,cik nenormāli tu esi aprobežots!!Es veru vaļā savu firmu un uz eju gramatvežu kursos,lai būtu sajēga par visu,kas notiek,nevis lai vienkārši visu uzticetu tādam kā tu:)neapvainojies,nekā personīgā!!esmu aizgajusi tikai vēl pagaidām uz divām nodarbībam un vēlējos zināt kā ir pareizi,jo tiešam nesaprotu,bet protams vieglak jau ir ,atvainojos,nodirst, otru nekā paliidzeet!!ak,mēs izpalīdzīgie latvieši-tā tik turpināt!!vuhuuu...
Undzina 01.11.2009 09:41
4 ziņojumi
4 ziņojumi
paldies Irēn..:)
Undzina 01.11.2009 09:42
4 ziņojumi
4 ziņojumi
Ieņēmumi no pamatdarbības jārāda peļņas un zaudējumu aprēķinā, kontu atlikumi no 1-5 parādīsies bilancē, 6-8 p/z aprēķinā.:-D
Fafik 01.11.2009 11:26
338 ziņojumi
338 ziņojumi
"Aivar..laikam tikko sapratu,cik nenormāli tu esi aprobežots!!" - Undzina, на курсы хороших манер еще не забудь сходить.
Undzina
Paldies par manis visnotaļ profesionālo novērtējumu. Priecājos arī par Jūsu daiļo latviešu valodu.
Ja jau Jūs patiešām "un uz eju gramatvežu kursos...", tad man, kā nenormāli aprobežotam, šķiet, ka pareizāk jautājumus uzdot kursos pasniedzējam, nevis šeit cilvēkiem, kuri nav Jūsu pasniedzēji kursos.
Cik var saprast no Jūsu teksta "esmu aizgajusi tikai vēl pagaidām uz divām nodarbībam...", par peļņu un par zaudējumiem pagaidām vēl Jums nekas nav mācīts, tātad jāpaciešas. Peļņas/zaudējumu aprēķinu grāmatvedis sastāda tikai pēc pārskata perioda beigām. Analoģiski droši vien arī kursos Jums vispirms centīsies iemācīt grāmatveža ikdienas darbu, un tikai pēc tam par peļņu un zaudējumiem.
Vēlreiz pateicos, ka veltījāt manai personībai laiku.
Lai Jums veicas! Saulainas brīvdienas! Un veiksmi kursos!
Paldies par manis visnotaļ profesionālo novērtējumu. Priecājos arī par Jūsu daiļo latviešu valodu.
Ja jau Jūs patiešām "un uz eju gramatvežu kursos...", tad man, kā nenormāli aprobežotam, šķiet, ka pareizāk jautājumus uzdot kursos pasniedzējam, nevis šeit cilvēkiem, kuri nav Jūsu pasniedzēji kursos.
Cik var saprast no Jūsu teksta "esmu aizgajusi tikai vēl pagaidām uz divām nodarbībam...", par peļņu un par zaudējumiem pagaidām vēl Jums nekas nav mācīts, tātad jāpaciešas. Peļņas/zaudējumu aprēķinu grāmatvedis sastāda tikai pēc pārskata perioda beigām. Analoģiski droši vien arī kursos Jums vispirms centīsies iemācīt grāmatveža ikdienas darbu, un tikai pēc tam par peļņu un zaudējumiem.
Vēlreiz pateicos, ka veltījāt manai personībai laiku.
Lai Jums veicas! Saulainas brīvdienas! Un veiksmi kursos!
Piemirsu - un veiksmi arī firmas vēršanā vaļā.
Savukārt man neko nevajag uzticēt - Jums taisnība - pazaudēšu, nodzeršu, izputināšu un sazin ko vēl.
Veriet tik vaļā savu firmu un pucējiet vaļā grāmatvedības uzskaiti ar savām zināšanām. Daiļā valoda un labas manieres Jums noteikti būs labākie palīgi un veiksmes pavadoņi.
Savukārt man neko nevajag uzticēt - Jums taisnība - pazaudēšu, nodzeršu, izputināšu un sazin ko vēl.
Veriet tik vaļā savu firmu un pucējiet vaļā grāmatvedības uzskaiti ar savām zināšanām. Daiļā valoda un labas manieres Jums noteikti būs labākie palīgi un veiksmes pavadoņi.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt