Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana
Tildes Jumis - viena licence, vairāki uzņēmumi Uz tēmu sarakstu
Santa_grinvalde 05.11.2009 15:06
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Atbildes (48)
Paldies, Andaz, es to visu saprotu.
Bet, ja uzņēmumi B un C slēdz līgumu ar uzņēmumu A par grāmatvedības pakalpojumiem, tātad šajos abos uzņēmumos ir jālauž darba līgums ar grāmatvedi - vai ne tā?
Bet, ja uzņēmumi B un C slēdz līgumu ar uzņēmumu A par grāmatvedības pakalpojumiem, tātad šajos abos uzņēmumos ir jālauž darba līgums ar grāmatvedi - vai ne tā?
Santa_grinvalde 05.11.2009 16:33
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Ja Jums, Santa, kā grāmatvedim Jumi pašai nevajag, tad nav citu variantu, kā noslēgt grāmatvedības pakalpojumu līgumus.
Vai arī B un C nopērk savus Jumjus un savus datorus.
JO - Jūs, Santa, uz sava datora NEDRĪKTIET instalēt sev nepiederošas programmas.
Vai arī B un C nopērk savus Jumjus un savus datorus.
JO - Jūs, Santa, uz sava datora NEDRĪKTIET instalēt sev nepiederošas programmas.
Nē, nav jālauž. Mazums, ko Jūs tur kā grāmatvede dariet. varbūt mapēs dokumentus iešujiet, vai pārbaudiet vai firma A pareizi grāmatvedību kārto.
Tikai, atcerieties, ne jau uz Jūsu privātā datora Jumis. ja negribiet nepatikšanas sev un uzņēmumiem.
Tikai, atcerieties, ne jau uz Jūsu privātā datora Jumis. ja negribiet nepatikšanas sev un uzņēmumiem.
Nu, ja jau nav jālauž darba līgumi, tad viss kārtībā. Tad tikai būs jānoslēdz šie pakalpojumu līgumi un jāuzliek programma atpakaļ uz A piederošā datora.
Vēl tikai jautājums - kā tieši noformēt šo līgumu? Varbūt kādam ir paraugs? Šajā līgumā jābūt konkrēti atrunātam par Tildes Jumja izmantošanu vai arī tam jābūt vispārīgam?
Un to, ko es NEDRĪKSTU, to es tiešām ļoti labi sapratu
Vēl tikai jautājums - kā tieši noformēt šo līgumu? Varbūt kādam ir paraugs? Šajā līgumā jābūt konkrēti atrunātam par Tildes Jumja izmantošanu vai arī tam jābūt vispārīgam?
Un to, ko es NEDRĪKSTU, to es tiešām ļoti labi sapratu
Santa_grinvalde 05.11.2009 16:41
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Только незабудьте, что следом за договором об оказании бух.услуг следует регистрация фирмы А в СГД в свете требований о борьбе с терроризмом и т.д., в общем, с нелегально нажитыми средствами.
Vai tas ir vienalga, kāda summa tiek prasīta par šiem ikmēneša grāmatvedības pakalpojumiem?
Santa_grinvalde 05.11.2009 16:50
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Brīvs tirgus.
Nekur nav reglamentēts par cik tiek pārdots, un par cik pirkts.
Da hot par miljonu, ja pierādīsiet ka tā ir adekvāta summa, un ka tā ir izdevīgākā cena
Nekur nav reglamentēts par cik tiek pārdots, un par cik pirkts.
Da hot par miljonu, ja pierādīsiet ka tā ir adekvāta summa, un ka tā ir izdevīgākā cena
Arma 05.11.2009 17:02
339 ziņojumi
339 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt