По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

2 darba vietas Uz tēmu sarakstu

2 darba vietas
Stāsts sekojošs. Uzrakstīju atlūgumu savā darba vietā, solīja palaist pēc 2 nedēļām. Noslēdzu jau jaunu darba līgumu, lai varu uzreiz strādāt citā darba vietā. Ieriekšējā darba vieta (VID) sāka kaut ko ņemties un palaidīs mani tomēr pēc mēneša. Jauno darbu zaudēt negribu. Sanāk, ka 2 nedēļas strādāšu 2 darbos. Nodokļu grāmatiņu no iepriekšējās darba vietas (VID) jau izņēmu (pateicu, ka paņemšu uz dažām dienām) un iesniedzu jaunajā darba vietā. Un tagad es neko nesaprotu. Man teica, ka nodokļu kartes vairs nav. Kā tad lai to VIDu uztaisa kā otro darba vietu?
Ai.aija
Ai.aija 03.12.2009 15:03
9 ziņojumi

Atbildes (23)

Можете работать сразу хоть в 25 местах.Но налоговая и ,соответственно,льготы применяются только на одной работе. А налоговые карты уже давно отменили.
Giza
Giza 03.12.2009 15:06
6496 ziņojumi
gan jau grāmatvedis jauna darba vietā zinās, ko jādara
Cilla
Cilla 03.12.2009 15:08
154 ziņojumi
Vienā mierā.Viena no darbiem atstājiet nod.grāmatiņu, tur piemēros neapliekamo min.unatvieglojumus, otrā darba vietā nekas nav vajadzigs , atkal strādajiet vienā mierā tikai nodokli no pirmā santīma.Variet strādat kaut piecos vai ntos darbos.
Ilma
Ilma 03.12.2009 15:09
30495 ziņojumi
(pateicu, ka paņemšu uz dažām dienām) un iesniedzu jaunajā darba vietā.

---------------------------

Руки отрывать за такое надо. Если уж забираете книжку на другое место работы, то надо предупреждать, а не втихоря это делать. Или на новом месте предупредить, что книжка будет позже. Буху потом больше делать нечего, как уточненки таскать, когда выяснится, что минимум в двух местах применили.

no iepriekšējās darba vietas (VID)

----------------------

Это в ВИДе у нас такие работнички.....
Maija
Maija 03.12.2009 15:12
28223 ziņojumi
Я правильно поняла - это в СГД _таких_ бухгалтеров "куют":-O
Gestija
Gestija 03.12.2009 15:14
1016 ziņojumi
Nav jau grāmatvede, bet studente8-)
Ilma
Ilma 03.12.2009 15:15
30495 ziņojumi
jā par to paņemšanu uz pāris dienām.... tur ar žagaru!!!!
Arma
Arma 03.12.2009 15:28
339 ziņojumi
Nu piedodiet, biju domājusi uz VID aiznest nodokļu karti, bet nezināju ka tādu vairs nav! Saprotu, ka daru nesmuki, bet jaunajā darba vietā grib manu nodokļu grāmatiņu un neko tur sarunāt nevar. Tad man VID grāmatvedībā vienkārši jāpaziņo, ka nodokļu grāmatiņu atpakaļ nenesīšu un ka viņi tagad skaitās kā otra darba vieta un nodokļus, lai rēķina no visa? Ne jau sava prieka pēc tā darīju, pats VIDs mani sāka čakarēt - viņi zaudēšot štata vietu utt... Gribēju aiziet mierīgi, bet nekā...manu atlūgumu 2 nedēļas turēja uz galda un nelaida tālāk.
Ai.aija
Ai.aija 03.12.2009 16:07
9 ziņojumi
Vai nu Jums taču vajadzēja sameklēt savā vietā kādu cilvēku, tas taču būtu tik priecīgs šajos bezdarba apstākļos un štata vieta arī nepazustu:-D
Ilma
Ilma 03.12.2009 16:13
30495 ziņojumi
"aiznest nodokļu karti, bet nezināju ka tādu vairs nav! " - не понимаю, как это: работать в ВИДе и таких вещей не знать.
Martinas
Martinas 03.12.2009 16:27
38532 ziņojumi
bivajet....
Arma
Arma 03.12.2009 16:55
339 ziņojumi
Par to pašu, vai VIDā par apkopēju strādāja, ka nezi ka nod.kartessen nav
Ken
Ken 03.12.2009 17:14
334 ziņojumi
Аааафигеть!
Andaz
Andaz 03.12.2009 17:46
27892 ziņojumi
"vai VIDā par apkopēju strādāja" - ой, я забыла, что у них там не только инспектора.
Martinas
Martinas 03.12.2009 17:48
38532 ziņojumi
Par ko satraukties? Ja darbinieks vēlas saņemt savu algas nodokļu grāmatiņu, mani kā grāmatvedi neinteresē, ko viņš ar to darīs, manis pēc kaut uz nagliņas karina. Man ir noteikta kārtība, kādā uzņēmumā tiek saņemtas, glabātas un izsniegtas grāmatiņas. Viss notiek bez kādas sarunāšanas "uz dažām dienām", darbinieks parakstās par izsniegšanu vai saņemšanu un sveiki, atvieglojumi attiecīgi no parakstīšanās datuma tiek vai netiek piemēroti.
Zinme
Zinme 03.12.2009 19:12
1190 ziņojumi
Bet vidā jau ir arī citi darbi, ne tikai nodokļu iekasēšana. Nebiju apkopēja, bet man nekāda sakara nebija ar nodokļu grāmatiņām vai tamlīdzīgām lietām. Tas, ka strādāju ViDā nenozīmē, ka man ir jāzin visa likumdošana. Strādāju ne nodokļu sfērā.
Ai.aija
Ai.aija 04.12.2009 08:11
9 ziņojumi
"Strādāju ne nodokļu sfērā." - интересно, а какие у ВИДа еще сферы деятельности?
Martinas
Martinas 04.12.2009 14:55
38532 ziņojumi
vidā vēl it transporta daļa, informātikas pārvalde, personāldaļa utt., to ir ĻOTI daudz un viņiem nav nekāda sakara ar nodokļu iekasēšanu.
Ai.aija
Ai.aija 04.12.2009 15:57
9 ziņojumi
Ja tā turpināsies, tad drīz par nod.grāmatiņu varēs neuztraukties vispār, jo atvieglojumi būs 0,00Ls

Aizstāvēšu šoreiz Ai.aijaun paskaidrošu pārējiem, ka VID nestrādā TIKAI inspektori, bet arī citas profesijas darbinieki, kuri ikdienā ir tālu no nodokļu likumdošanas

Interesanti šķiet fakts, ka otrajā darba vietā pa katru cenu uzstāja, ka vajag nod.gr.!? Tā jau tomēr ir darbinieka brīva izvēle, kurā darbavietā viņš grib saņemt atvieglojumus.
Booster
Booster 04.12.2009 18:41
143 ziņojumi
paskaidrošu pārējiem, ka VID nestrādā TIKAI inspektori,

------------------------

Налоговых карт у нас нет уже лет десять. Это в каком лесу надо жить, чтобы об этом за 10 лет ни разу не услышать...
Maija
Maija 04.12.2009 18:49
28223 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.