Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
По-моему подбираются конкуренты к нашему форуму. Но весьма....... Uz tēmu sarakstu
338 ziņojumi
Atbildes (37)
338 ziņojumi
1285 ziņojumi
338 ziņojumi
Jaunais grāmatvedības-informatīvais portāls „Debets-Kredīts”, ir pilnībā izstrādāts grāmatveža-profesionāla vajadzībām. Tas satur lietderīgu un grāmatveža darbam noderīgu informāciju, un palīdz labāk orientēties Latvijas likumdošanā un pēdējās izmaiņās.
Virsrakstā viens, tekstā jau atkal cits.
Simts gadus man vajadzīgi tādi forumi, kuros "tusē" grāmatveži, uzņēmēji un studenti vienkopus.
Es uzskatu zem sava goda tur piedalīties. Sevišķi, starp studentiem. Ne man laika, ne arī vēlēšanās iesaistīties tādās diskusijās. Lai ņem rokās mācību grāmatu, sēž bibliotēkā un diskutē kamēr zils gar acīm metas.
Pietiek jau ar to, ka šajā forumā vesela rinda ar "sama buxgalter".
, ну и конечно же, Материального благополучия! Спасибо ВАМ за этот ГОД вместе!;-)
154 ziņojumi
Значит все у нас всех будет хорошо!:-) С Новым Годом!!! С Новым счастьем ! Урааа!:-) nav ziņojumu
10004 ziņojumi