Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes
Приостановка хоз.деятельности. Uz tēmu sarakstu
Tajak 11.01.2010 14:21
168 ziņojumi
168 ziņojumi
Atbildes (32)
Nu bet faktiski darba lguma nav, darba algas arii, tad tikai nenodotas ziņas ar 25 kodu, ko mēs nodosim tagad.
VID man piekrita.
Neaprekināt taču man to nodevu par 2 gadiem:-S
VID man piekrita.
Neaprekināt taču man to nodevu par 2 gadiem:-S
Получается, что все кто сдали сообщения на своих членов правления с 25 кодом при изменении отношений с трудовых на гражданско-правые, неправильно поступили?
Нет, неправильно поступили в моей ситуации. Просто если мне подавать как бы правильный зинёюмс с 25- июлем, то нужно переделывать все соц-ые отчёты , в которых они фигурировали без каких либо ципарок (начислений), Я думаю что сделаю это просто за декабрь.
Albina
Почему? Статус социально застрахованного не менялся, только один договор заменился другим. Думаю, достаточно того, что перестали начислять риска нодеву.
Это как?
Какой статус был и не поменялся - darba ņēmēja? Тогда и пошлина должна быть. А если перестал быть как darba ņēmējs, а стал работать по договору управления без оплаты, то должны были подать сведения об изменении статуса. Это мое мнение.
Почему? Статус социально застрахованного не менялся, только один договор заменился другим. Думаю, достаточно того, что перестали начислять риска нодеву.
Это как?
Какой статус был и не поменялся - darba ņēmēja? Тогда и пошлина должна быть. А если перестал быть как darba ņēmējs, а стал работать по договору управления без оплаты, то должны были подать сведения об изменении статуса. Это мое мнение.
Albinai taisnība. Agrāk pietika ar līguma nomainīšanu. Ziņas ar 25.koduvajadzēja iesniegt pēc 01.07.2009. un atbrīvot ar 30.06.2009.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt