Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Maksa par līgumu Uz tēmu sarakstu
Atbildes (10)
Kāpēc Tu domā, ka nevar.Citās valstīs atkritumu konteineri par brīvu privātmājām, bet pie mums jāpērk.Ūdeni un kanalizacijas sistēmu ievelk par brīvu , bet pie mums jāmaksā ap 30 latiem par metru.Numaksa par līgumu tāds sīkums vien ir. Un tas viņiem 0,24 Ls ir kancelejas izdevumi. Ja darba devējs grib ieturēt komisijas maksu par līgumu ar darbinieku, kas viņam to prieku var neļaut. Galvenais, lai viss oficiāli un ja vēl izsniedz attaisnojuma dokumentu tad vispār prīmā!:-)
Aivareno 28.01.2010 21:28
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Ja nebūtu Monopolists, notiktu tā, ka tam pieklātos būt.
Par cik Ir - tad dara kā tīk un vēl jāpateicas par visu iepriekš un kopumā.
Tāda ir dzīve...
Par cik Ir - tad dara kā tīk un vēl jāpateicas par visu iepriekš un kopumā.
Tāda ir dzīve...
Liepupe 28.01.2010 21:40
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Viasat вообще грузил 20 латами за договор, причём в конце когда всё привезли.Сын с ними так поругался, что они не стали с него брать эти деньги.:LOL . С водой не пошутишь....
Jurgens 29.01.2010 13:01
336 ziņojumi
336 ziņojumi
Ir bēdīga pieredze?
Liepupe 29.01.2010 14:17
nav ziņojumu
nav ziņojumu
От Виасат точно, оооочень по-дальше, одни заморочки с ними, при том, что пакет программ наидерьмовейший.
Mans dēls nesūdzas. Laikam tad, kad uzstādīja - prasības bija normālas. Kaut gan liela izvēle nebija, neskatoties uz to, ka dzīvo *spļāviena attālumā* ja pa vējam...
Liepupe 29.01.2010 14:36
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Vai tik tās kancelejas izmaksas par 24 santīmu iekasēšanu nav lielākas kā gūtais labums!
Būtu pie rēķina pielikuši.
Būtu pie rēķina pielikuši.
Mūsdienās katram savs likums, neko darīt. Tādā valstī dzīvojam.
Ja Jēkabpils ūdens ir pašvaldības uzņēmums, var sūdzēties domē.
Bet jēgas jau nav nekādas.
Es dzīvoju privatizētā dzīvoklī, ēku apsaimnieko Rīgas pašavaldības SIA xxxx nami". Gandrīz katru mēnesi kaut kas jauns rēķinā. Pēdējais jaunums bija "ūdens cirkulācija". Manis dēļ viņi man to ūdeni varētu piegādāt "pa taisno", bez cirkulēšanas, bet...
Par viņiem sūdzēties nozīmē to pašu, kas čurāt pret vēju. Atvainojiet, dāmas.
Ja Jēkabpils ūdens ir pašvaldības uzņēmums, var sūdzēties domē.
Bet jēgas jau nav nekādas.
Es dzīvoju privatizētā dzīvoklī, ēku apsaimnieko Rīgas pašavaldības SIA xxxx nami". Gandrīz katru mēnesi kaut kas jauns rēķinā. Pēdējais jaunums bija "ūdens cirkulācija". Manis dēļ viņi man to ūdeni varētu piegādāt "pa taisno", bez cirkulēšanas, bet...
Par viņiem sūdzēties nozīmē to pašu, kas čurāt pret vēju. Atvainojiet, dāmas.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt