Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
zinjas par darba ņemejiem - ЕДС (сегодня!) Uz tēmu sarakstu
Atbildes (25)
А помоему было сказано здавать отчёты в течении 3 дней после принятия а не до принятия.
Inita.caunite 05.02.2010 13:19
76 ziņojumi
76 ziņojumi
Так с завтрашнего дня изменен закон! О принятии в ВИД подавать данные за день до выхода человека на работу. Об увольнении данные подаются в течении 3 дней после,а об неоплаченном отпуске до 5 числа след.месяца! Вот такой бред!:-/
За день с 6 февраля.Пока в 3-хдневный срок
Lerik 05.02.2010 13:24
208 ziņojumi
208 ziņojumi
Rohan - точно проходит! Изменила дату и все получилось! Спасибо! Сама не догадалась! Уж не хочется на штрафы нарываться!:-D
Вот они законы меняют!!!Им закон изменить тоже что и в магазин сходить, захотели приняли, захотели отменили!!!!
Inita.caunite 05.02.2010 13:33
76 ziņojumi
76 ziņojumi
Piekrītu Sletla! Vārdu no normālās leksikas krājumiem šeit pietrūkst.
Dinaro 05.02.2010 13:38
8241 ziņojums
8241 ziņojums
Хотели с понедельника народ принять. Отложили до вторника, так как сегодня еше рано, а в понедельник уже опоздали. А ВИД теперь по пятницам работает?
Jā, no Jaunā gada strādā!
Dinaro 05.02.2010 13:40
8241 ziņojums
8241 ziņojums
Kā tad viņš ir, ja kodus dodu pa EDS? Likumīgi ir atļauts to darīt 5 dienu termiņā.....
Tātad, tā viena diena jau neko būtisku nemaina?
Bet varbūt es ne tā saprotu???
Un vēl pie likuma izmaiņām mani izbrīnija lūk šis
" Ziņas par darba ņēmējiem, kuriem piešķirts atvaļinājums bez darba algas saglabāšanas vai beidzies atvaļinājums bez darba algas saglabāšanas, darba devējs iesniedz ne vēlāk kā līdz tā mēneša piektajam datumam, kurš seko mēnesim, kurā darba ņēmējam piešķirts vai beidzies atvaļinājums bez darba algas saglabāšanas."
Tātad, tā viena diena jau neko būtisku nemaina?
Bet varbūt es ne tā saprotu???
Un vēl pie likuma izmaiņām mani izbrīnija lūk šis
" Ziņas par darba ņēmējiem, kuriem piešķirts atvaļinājums bez darba algas saglabāšanas vai beidzies atvaļinājums bez darba algas saglabāšanas, darba devējs iesniedz ne vēlāk kā līdz tā mēneša piektajam datumam, kurš seko mēnesim, kurā darba ņēmējam piešķirts vai beidzies atvaļinājums bez darba algas saglabāšanas."
Iet runa par pieņemtajiem darbā- uz tiem neattiecas 5 dienu termiņš un Jūsu minētais par atvaļinājumiem bez d/a saglabāšanas.
Dinaro 05.02.2010 13:44
8241 ziņojums
8241 ziņojums
Cik noprotu, likums tiek pieņemts, lai darba devējs nenodarbinātu darbinieku bez līguma, bet manā skatījumā, atskaites sniedzot pa EDS vēl joprojām pastāv iespēja to darīt ...
Par tiem atvaļinājumiem mani izbrīnīja tas, ka agrāk ziņu kods nebija jādod???? vai nu kaut ko esmu palaidusi garām ?
Par tiem atvaļinājumiem mani izbrīnīja tas, ka agrāk ziņu kods nebija jādod???? vai nu kaut ko esmu palaidusi garām ?
Это правила КМ. Бред!
Неужели они всерьёз думают, что соберут дополнительно некую сумму подоходного налога, вводя эти изменения?
Неужели они всерьёз думают, что соберут дополнительно некую сумму подоходного налога, вводя эти изменения?
Kas mūsu valstī likumdošanas jomā nav: Бред! ???
Dinaro 05.02.2010 14:03
8241 ziņojums
8241 ziņojums
Извините, совсем запуталась.. Надо принять с 12апреля, по срокам ЕДС ///Līdz 2011.gada1.janvārim elektroniski iesniegta deklarācija ir iesniegta termiņā, ja VID teritoriālā iestāde, to saņēmusi piecu dienu laikā pēc normatīvajos aktos noteiktā termiņa.///
на нас это распространяется???
на нас это распространяется???
Если это про сведения о работниках, то думаю, что нет. Потому как отчет должны были сдать за день до приема на работу.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt