Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Maksātnespēja, bankrots, kredīti un aizņēmumi. Noma, īre, līzings
Debitors - maksātnespēja Uz tēmu sarakstu
Sibylla 09.02.2010 10:15
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
Atbildes (9)
Un Jūs nezinat ko tagad darīt????:-D Nu laikam jāraksta vēstuli, ka lūdzu norādiet par kādu rēķinu mūsu firma ir parādā....un t.t.
es jau zvanīju, viņi atbildēja ka viņiem pašlaik datu nav un nav zināms kad būs. es vairāk esmu šašutusi, kā var sarakstīt veselu penteri, ka mums tiks uzrēķinātas soda naudas, % un tiesāšanās izdevumi elementāri nenorādot par ko man jāmaxā.
Sibylla 09.02.2010 10:23
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
Ну так и напишите им, что по вашим данным за вами долгов не числится. Если у него есть конкретные претензии, то пусть их конкретно и предъявляет с указанием сумм, документов и прочих оснований.
Sibylla, ir taču starpība no tā, vai Jūs zvanat, vaj Jūs rakstat. Rakstīskā vēstule ir dokuments uz kuru viņiem jāatbild. Rakstiet tā, kā teica Maija.
Vēstule + salīdzināšanas akts ar Jūsu datiem. Pārējo lai pierāda paši.
Frezy 09.02.2010 12:28
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
... un ierakstītu!!! Šo norādi gan uz vēstules, gan noformējot pastā.
Liepupe 09.02.2010 14:22
nav ziņojumu
nav ziņojumu
kā var sarakstīt veselu penteri, ka mums tiks uzrēķinātas soda naudas, % un tiesāšanās izdevumi, jo maksātnespējas administratori pārsvarā ir juristi, tāpēc raksta to, ko vislabāk pārzin:))
Papīrs pacieš visu.
Būtu katru gadu salīdzinājušies, ka pārādu nav - nebūtu tagad problēmu.
Man gan šķiet dīvaini, ka debitors pieprasa apmaksu. Paratsi debitori ir tie, kas ir parādā
Būtu katru gadu salīdzinājušies, ka pārādu nav - nebūtu tagad problēmu.
Man gan šķiet dīvaini, ka debitors pieprasa apmaksu. Paratsi debitori ir tie, kas ir parādā
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt