По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Maksātnespēja, bankrots, kredīti un aizņēmumi. Noma, īre, līzings

Debitors - maksātnespēja Uz tēmu sarakstu

Debitors - maksātnespēja
maksātnespējas administrators atsūta salīdzināšanas aktu un pavadvēstuli, ka esam parādā firmai X kurai ierosināta maksātnespēja un mums 10 dienu laikā jāsamaxā minētā summa. Ar to firmu jau 2 gadus nenotiek darījumi, nekādas pretenzijas viņi mums nekad nav izstādījuši, man viss pa 0. administrators nevar nosaukt rēķina nr. par kuru ir parāds, viņam neesot datu. lai es sūtu viņiem visus maksājuma uzdevumus, man internet banka un es viņus nedrukāju.
Sibylla
Sibylla 09.02.2010 10:15
1499 ziņojumi

Atbildes (9)

Un Jūs nezinat ko tagad darīt????:-D Nu laikam jāraksta vēstuli, ka lūdzu norādiet par kādu rēķinu mūsu firma ir parādā....un t.t.
Sletla
Sletla 09.02.2010 10:20
13525 ziņojumi
es jau zvanīju, viņi atbildēja ka viņiem pašlaik datu nav un nav zināms kad būs. es vairāk esmu šašutusi, kā var sarakstīt veselu penteri, ka mums tiks uzrēķinātas soda naudas, % un tiesāšanās izdevumi elementāri nenorādot par ko man jāmaxā.
Sibylla
Sibylla 09.02.2010 10:23
1499 ziņojumi
Ну так и напишите им, что по вашим данным за вами долгов не числится. Если у него есть конкретные претензии, то пусть их конкретно и предъявляет с указанием сумм, документов и прочих оснований.
Maija
Maija 09.02.2010 10:28
28223 ziņojumi
Sibylla, ir taču starpība no tā, vai Jūs zvanat, vaj Jūs rakstat. Rakstīskā vēstule ir dokuments uz kuru viņiem jāatbild. Rakstiet tā, kā teica Maija.
Sletla
Sletla 09.02.2010 11:21
13525 ziņojumi
Vēstule + salīdzināšanas akts ar Jūsu datiem. Pārējo lai pierāda paši.
Frezy
Frezy 09.02.2010 12:28
1986 ziņojumi
... un ierakstītu!!! Šo norādi gan uz vēstules, gan noformējot pastā.
Liepupe
Liepupe 09.02.2010 14:22
nav ziņojumu
un izlasiet tēmu par parakstiem uz salīdzināšanas aktiem!

Izrādās, ka vajag i aktus, i parakstus!
Andaz
Andaz 09.02.2010 16:49
27892 ziņojumi
kā var sarakstīt veselu penteri, ka mums tiks uzrēķinātas soda naudas, % un tiesāšanās izdevumi, jo maksātnespējas administratori pārsvarā ir juristi, tāpēc raksta to, ko vislabāk pārzin:))
Pikapu
Pikapu 18.02.2010 16:54
328 ziņojumi
Papīrs pacieš visu.

Būtu katru gadu salīdzinājušies, ka pārādu nav - nebūtu tagad problēmu.

Man gan šķiet dīvaini, ka debitors pieprasa apmaksu. Paratsi debitori ir tie, kas ir parādā
Andaz
Andaz 18.02.2010 17:52
27892 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.