Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
PL norakstīšana. Uz tēmu sarakstu
Marsija 16.03.2010 18:39
29 ziņojumi
29 ziņojumi
Atbildes (8)
Ko nozīmē - norakstīt PL?
Vai tas vispār nav izmantojams? Salūzis, sabojāts līdz tādai pakāpei, ka to nav iespējams pārdot?
Vai tas vispār nav izmantojams? Salūzis, sabojāts līdz tādai pakāpei, ka to nav iespējams pārdot?
Nu kurš pirks 1991.gadasaldējamo vitrīnu vai ledusskapi, mums vēl būs jāpiemaksā, lai kāds viņas aizved.:'(
Marsija 16.03.2010 22:26
29 ziņojumi
29 ziņojumi
Man tāds nedaudz dumš jautājums - kur tieši ir rakstīts, ka PL nevar tā "vienkārši norakstīt" un kādai īsti jābūt kārtībai?
Es tak pieņemu, ka nevar vis tā piem. 2005. gada izlaiduma automašīnu ar tirgus vērtību padsmit tūkstoši LVL ņemt un norakstīt, pamatojoties uz to vien, ka bilances vērtība viņai ir nulle?
Es tak pieņemu, ka nevar vis tā piem. 2005. gada izlaiduma automašīnu ar tirgus vērtību padsmit tūkstoši LVL ņemt un norakstīt, pamatojoties uz to vien, ka bilances vērtība viņai ir nulle?
Lasiet grāmatvedības standartus un mācību grāmatas + likumus un noteikumus.
Visu izlasot taps skaidrs.
Visu izlasot taps skaidrs.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt