Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Revidenta atzinums Uz tēmu sarakstu
Atbildes (17)
Если Вы имеете ввиду присяжного ревизора,то на сайте www.lzra.lvперечислены присяжные ревизоры и их контактные телефоны,позвоните и узнайте
Tas atkarīgs no uzņēmuma specifikas un arī no revidenta.
Diskutējams jautājums - standarta cenas nav.
Nebrīnīšos, ja prasīs vismaz 500 Ls + PVN.
Diskutējams jautājums - standarta cenas nav.
Nebrīnīšos, ja prasīs vismaz 500 Ls + PVN.
Ja 3 miljoni apgrozījums un 5 dokumenti, domāju, ka nebūs dārgi, ja 250 tūkstoši dokumentu - tad lēti nebūs.
Zv.revidentiem cik zinu ir noteikts minimums par kuru mazāk nevar viņi ņemt .Un minimums bija 500+ PVN vienu laiku, tad 700+ PVN kā tagad nezinu, bet mazāk par 500+ PVN nav jau nu noteikti.Unvienmēr ir + par pēdējo laiku ( ātrumu ).:-D
В среднем от 700 до 1200 сейчас колеблется.
Aleksja 18.03.2010 01:59
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Nav jau tik traki, man ir arī lētāk, bet tas ir man. Publiski jau neteikšu, kā tas nākas. Vienīgo priekšnoteikumu publiski varu pateikt - arī revidenti zina, kas kurā uzņēmumā kārto grāmatvedību. Un arī tas ietekmē cenu. Protams, ja revidents pats nav ar "putniem".
Bija man tāds gadījums pirms dažiem gadiem, kad potenciālā revidente man teica "Ak jūs tur visu sakārtojāt tā, ka tagad var saprast? O, tad jau es daudz vairāk varēšu pārbaudīt, tāpēc maksa būs daudz augstāka. Jo pie iepriekšējās grāmatvedes es tikai atzinumu uzrakstīju, jo pārbaudīt neko nebija iespējams."
Trīs reizes varat minēt, kurp es to revidenti pasūtīju.
Bija man tāds gadījums pirms dažiem gadiem, kad potenciālā revidente man teica "Ak jūs tur visu sakārtojāt tā, ka tagad var saprast? O, tad jau es daudz vairāk varēšu pārbaudīt, tāpēc maksa būs daudz augstāka. Jo pie iepriekšējās grāmatvedes es tikai atzinumu uzrakstīju, jo pārbaudīt neko nebija iespējams."
Trīs reizes varat minēt, kurp es to revidenti pasūtīju.
Olegator 18.03.2010 09:08
1912 ziņojumi
1912 ziņojumi
http://db.lv/r/474-visas-zinas/228328-konstate-aizliegtu-zverinatu-revidentu-vienosanos
повлияло ли это как-то на цены в этом году? или всё на месте?
повлияло ли это как-то на цены в этом году? или всё на месте?
http://db.lv/r/323-nodokli/187576-izstradatas-butiskas-izmainas-likuma-par-zverinatiem-revidentiem
Un revidentu cenas tikai celsies šo pasākumu rezultātā.
Un revidentu cenas tikai celsies šo pasākumu rezultātā.
Ups, ja.Vēl nav ieviesti tie visi 2008.gadā paredzētie noteikumi.Betpar vienošanos - var jau vienoties mutiski bez protokola. Nu vispār brīnos, ka tik nopietni ļaudis vispār kaut ko tādu protokolā reģistrējuši
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt