Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Gabaldarbs Uz tēmu sarakstu
Livucis 09.04.2010 14:52
505 ziņojumi
505 ziņojumi
Atbildes (10)
Aivar,bet es izpetiju darba likumu, neatradu,kur ir teikts par atvaļinājuma piešķiršanu vai kompensācijas izmaksāšanu darbiniekiem,ar kuriem ligums noslegts uz noteikta darba veiksanu jeb uz laiku.
Livucis 13.04.2010 14:27
505 ziņojumi
505 ziņojumi
Tad ,ja ligums noslegts uz 3 menesiem,tad pedeja menesii darbiniekam vel jaizmaksa kompensacija par neizmantoto atvalinajumu par siem 3 menesiem?
Livucis 13.04.2010 14:31
505 ziņojumi
505 ziņojumi
es izpetiju darba likumu, neatradu
..................................
neticu gan!
Ja būtu izpētīts, tad noteikti būtu arī atrasts:
- likums ir vienads attiecībā uz pilnu (normālo) un nepilnu darba laiku strādajošo un attiecība uz personu, kas noslēdza līgumu uz nenoteiktu un noteiktu laiku.
..................................
neticu gan!
Ja būtu izpētīts, tad noteikti būtu arī atrasts:
- likums ir vienads attiecībā uz pilnu (normālo) un nepilnu darba laiku strādajošo un attiecība uz personu, kas noslēdza līgumu uz nenoteiktu un noteiktu laiku.
Paldies,es tagad visu sapratu!
Livucis 15.04.2010 22:21
505 ziņojumi
505 ziņojumi
Precīzāk būtu - pienem darbaa uz noteiktu laiku 3 menesiem,noteikta darba izpildei!
Bet ja tas buutu gabaldarbs,vai tad tas viss neattiecas tiesi tapat par kompensaciju?
Bet ja tas buutu gabaldarbs,vai tad tas viss neattiecas tiesi tapat par kompensaciju?
Livucis 20.04.2010 14:29
505 ziņojumi
505 ziņojumi
Visiem darbiniekiem, kuri ir pieņemti darbā pēc darba līguma pienāks atvaļinājuma kompensācija vienalga kāda ir darba samaksa un par ko un par tad ja neko nemaksā.:-D
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt