Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
UIIN deklarācija+ PVN
Labdien!2009.gadā budžetā tika atmaksāts budžetā PVN par ēku,kura pārdota ātrāk kā 10 gadi pēc rekonstrukcijas.
grāmatojumi man šādi:D 8120(pārējās izmaksas) K 5721 un pie samaksas K 2620-D5721.Vaišis 8120 tagad nebūs ar saimn.darbību nesaistītais izdevums??ir kāds sastapies ar šādu gadījumu?
Atbildes (7)
nu,Andaz....es taču no bankas iemaksāju budžetā šo PVN-tātad K 2620!!!
Gadījums man vēl ir nesaprotams. Pārdevāt ēku D2310/6500K,5721K. Aprēķinājāt finanšu nolietojumu uz pārdošanas brīdi, ar attiecīgiem grāmatojumiem norakstījāt ēku. Jums samaksāja pircējs D2620/2310K, Jūs samaksājāt PVN D5721/2620K. Un viss! Kā jums PVN tika it kā pārējās izmaksās? Varbūt es kaut nepareizi saprotu? Var rasties peļņa vai zaudējumi no attiecīgā darījuma, bet ar PVN tam nav nekāda sakara un tie grāmatojumi, norakstot PL.
Jā, D-8xxx
Почему не связанные?
Если бы не ставили в предналог тогда, списали бы в связанные на 7ХХХ. И еще - у Вас же доход связанный
paldies ,meitenes..tātad likšu klāt pie pārējām izmaksām.
Vijolīte,šis ir īpašs gadījums,kad tiek pārdota ēka pirms pagājuši 10 gadi pēc rekonstrukcijas.Parastilietota nekustamā īpašuma pārdošana ir neapliekams darījums.Bet šeit PVN ir vienkārši jāatmaksā budžetā,PVN nav aprēķināts no realizācijas summas.
Nu-nu, skatieties vai Jums nav tas gadījums, kad pārdodot ēku tā ar PVN jāaliek. Bija taču izmaiņas nekustamā īpašuma pārdošanā un aplikšanā ar PVN.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture