По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

PVN atgriezšana Uz tēmu sarakstu

PVN atgriezšana
Labdien profi!Vai kāds man var pateikt tādu lietu?

Savam biznesam regulāri pērku celtniecības materiālus.Summas ir diezgan prāvas.Man tie čeki ir iekrājušies samērā daudz.Jautājums sekojošs,vai es kaut kādā veidā varu dabūt atpakaļ PVN?Ja kādam ir labs padoms,sūtiet uz e,pastu.

Iepriekš pateicos.
Celtik
Celtik 15.05.2010 20:21
3 ziņojumi

Atbildes (8)

vislabāk to jautāt savam grāmatvedim
Putnins_a
Putnins_a 15.05.2010 20:32
201 ziņojums
Совет тут один.

Откройте декларации НДС, которые вы регулярно сдаете. Там есть специальная табличка о том, куда перечислить переплату. Если у вас таковая по декларации есть, то налоговая проверит ваши чеки и если претензий не будет, то вернет налог или зачислит его в уплату других налогов.
Maija
Maija 15.05.2010 21:11
28223 ziņojumi
jūs mani nesapratāt,man nav SIA.Visupērku kā privātpersona bez rekvizītiem.
Celtik
Celtik 16.05.2010 09:05
3 ziņojumi
То есть вы предлагаете продать эти чеки по сходной цене?

Откроем тут новый вид деятельности. Парфюмом уже торгуют. Марками из рими торгуют. Почему бы не торговать чеками из шуфлядки. Думаю, что таких у каждого буха полно.

Объявляем аукцион...
Maija
Maija 16.05.2010 10:53
28223 ziņojumi
Класс! Celtik, Вы хоть сами поняли, о чем пишете? Это может звучать так: "Я веду подпольный бизнес и предлагаю отмывочную схему"
Martinas
Martinas 16.05.2010 11:28
38532 ziņojumi
es nepiedāvāju nekādas shēmas,es jautāju vai es varu dabūt atpakaļ PVN,jo viņu taču samaksāju?
Celtik
Celtik 16.05.2010 12:55
3 ziņojumi
dabūt atpakaļ PVN можно только в том случае, если Вы плательщик ПВН. Попробуйте dabūt atpakaļ PVN, например, за молоко и хлеб, которые покупаете в магазине. Вы же их тоже заплатили.
Martinas
Martinas 16.05.2010 13:11
38532 ziņojumi
Kur gan rodas tik "augstas klases" speciālisti!

Nepietiek ar to, ka nav nekādas jēgas par nodokļiem, pat vienu vārdu "atgriešana" nevar pareizi uzrakstīt!
Aivars007
Aivars007 16.05.2010 18:36
26984 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.