Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PVN atgriezšana
Labdien profi!Vai kāds man var pateikt tādu lietu?
Savam biznesam regulāri pērku celtniecības materiālus.Summas ir diezgan prāvas.Man tie čeki ir iekrājušies samērā daudz.Jautājums sekojošs,vai es kaut kādā veidā varu dabūt atpakaļ PVN?Ja kādam ir labs padoms,sūtiet uz e,pastu.
Iepriekš pateicos.
Atbildes (8)
vislabāk to jautāt savam grāmatvedim
Совет тут один.
Откройте декларации НДС, которые вы регулярно сдаете. Там есть специальная табличка о том, куда перечислить переплату. Если у вас таковая по декларации есть, то налоговая проверит ваши чеки и если претензий не будет, то вернет налог или зачислит его в уплату других налогов.
jūs mani nesapratāt,man nav SIA.Visupērku kā privātpersona bez rekvizītiem.
То есть вы предлагаете продать эти чеки по сходной цене?
Откроем тут новый вид деятельности. Парфюмом уже торгуют. Марками из рими торгуют. Почему бы не торговать чеками из шуфлядки. Думаю, что таких у каждого буха полно.
Объявляем аукцион...
Класс! Celtik, Вы хоть сами поняли, о чем пишете? Это может звучать так: "Я веду подпольный бизнес и предлагаю отмывочную схему"
es nepiedāvāju nekādas shēmas,es jautāju vai es varu dabūt atpakaļ PVN,jo viņu taču samaksāju?
dabūt atpakaļ PVN можно только в том случае, если Вы плательщик ПВН. Попробуйте dabūt atpakaļ PVN, например, за молоко и хлеб, которые покупаете в магазине. Вы же их тоже заплатили.
Kur gan rodas tik "augstas klases" speciālisti!
Nepietiek ar to, ka nav nekādas jēgas par nodokļiem, pat vienu vārdu "atgriešana" nevar pareizi uzrakstīt!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture