По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

pārreģistrēšanās Uz tēmu sarakstu

pārreģistrēšanās
Mans direktors ieradās un uzdeva man jautājumu - vai es zinot, ka no 01,jūlija visiem uzņēmumiem vēlreiz jāpārreģitrējas (visiem būšot vienādi statūti). Kas tā par pārreģistrāciju? Komercreģistrā jau esam reģistrējušies. Ko esmu palaidusi garām?
Meicha
Meicha 28.07.2004 20:14
396 ziņojumi

Atbildes (6)

А где именно перерегистрироваться? Дл всех такого точно нет
Komarik
Komarik 28.07.2004 20:37
10159 ziņojumi
Mana reakcija bija tieši tāda pati. Man paskaidroja, ka sakarā ar "vienādajiem" statūtiem jāpārreģistrējas Komercreģistrā. Būtība tāda - visiem gada laikā jāpiereģistrē vienādi statūti. Saprotu, ka laikam domāti tie, kas tagad ir standarta un pieejami Komercreģistra mājas lapā. Viena tante teica ... tas šoreiz laikam par manu direktoru.
Meicha
Meicha 28.07.2004 20:44
396 ziņojumi
Превый раз слышу. При перерегистрации в Коммерческом регистре статут действительно видоизменился и теперь умещается на паре листиков. Но, во-первых, я не помню требования единой формы статута для всех, а во-вторых, - если вас уже там зарегистрировали - значит ваш статут вполне отвечает всем требованиям Коммерческого Закона. А новых заморочек на эту тему не было.
Komarik
Komarik 28.07.2004 20:51
10159 ziņojumi
Paldies par atbalstu. Vispār situācija tāda - gribam sākt nodarboties ar kokmateriāliem un ar saistītiem pakalpojumiem, bet statūtos nav tāda punkta. Ko darīt? Ja nav saistošš punkts par komercdarbības veidu norādi statūtos (ar izmaiņām KM no 22,04,2004) varbūt nemaz nav jāveic grozījumi (tas maksā naudu) vienkārši norādīr reģistrācijas lapā VIDā vajadzīgo veidu? Vai bez grozījumiem manā gadījumā nevarēs?
Meicha
Meicha 28.07.2004 21:49
396 ziņojumi
Mēs tikko nesen pārreģistrējāmies komercreģistrā, un mums jurists nelika statūtos komerdarbības veidus, arī Komercreģistrā nelabprāt pieņem dok.arkomerdarbību veidiem(tā man teica jurists), jo ne vienmēr uzņēmums var paredzēt, ar kādiem komerdarbības veidiem tas nodarbosies turpmāk, tādēļ labāk nenorādīt tos.

Vai jums bija norādīti statūtos komerdarbības veidi?
Rita
Rita 28.07.2004 21:57
959 ziņojumi
Darbības veidi bija norādīti, bet nu izrādās viens trūkst. Ievietot statūtos maksā naudu un nu es mēģinu atrasts veidu, kā no tā izvairīties. Ko varat ieteikt?
Meicha
Meicha 29.07.2004 11:16
396 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.