Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Atalgojuma sistēma
Kāds var padalīties ar to, cik liels atalgojums šobrīd ir par galvenā gramatveža pienākumu pildīšanu un galvenais, kādi ir kritēriji atalgojumam.
šobrīd meklēju darbu un cik ir zināms, intervijās prasa, cik grib saņemt, bet nekad nesaka cik gatavi maksāt.
Kā lai sevi nenovērtē ne par augstu ne par zemu???
Atbildes (17)
Uzskatu, ka galvenajam vismaz 700 Ls uz rokām jāsaņem - viss atkarīgs no sarežģītības pakāpes
Interesanti, bet par kādu algu tu justu vēlmi iet uz darbu?
Inese81, es arī tā uzksatu. Saņēmu darba piedāvajumu, kur ir jāapkalpo 3 uzņēmumi, viens no kuriem ir atpūtas kompleks ar visu ēdināšanu utt. Esmu arī pateikusi 700Ls, taču kāds bija pateicis mazāk... Es saprotu, ka pie šī brīža situācijas cilvēki ir gatavi arī par 200Ls rukāt, bet kāpēc pasi gramatveži sevi nenovērtē. Lielākai daļai vadītāju ir stereotips, ka gramatvedis neko nedara, tik dzer kafiju. Vai tad mēs pasi neesam vainīgi ka mūs nenovērtē pienācīgi?! Tad kāpēc ir tik ilgi jāmācās, jāiet kursos lai paugstinātu kvalifikāciju, lai saņemtu 200Ls?!
Paši vainīgi. Bet ko darīsi kad nav ko ēst.
Ilma, es piekrītu.. Pati neesmu "saldā" situācijā. Var jau iet vienkārši par grāmatvedi, bet pēc kā CV izskatīsies: 4 gadus nostrādā kā galvenais grāmatvedis 3 uzņēmumos un pēkšņi aiziet par, piemēram, kreditoru gramatvedi... Pēc tam jau nepierakstīsi: gāju par grāmatvedi, jo nebija ko ēst :'( nezinu, kā lai rīkojas. Varbūt kāds var sniegt padomu?
Zinu, ka mēnesi atpakaļ Ogrē galvenajam grāmatvedim piedāvāja 300 Ls uz rokas, piedevām patiešām "uz rokas" - bez nekādiem nodokļiem. Tā ka viss notiek!!! Pa cik jau kurš sevi novērtē - tik arī saņem!
Ребята, не забывайте, что на дворе 2010-й, а не 2007 год. Хотеть, конечно не вредно, но спуститесь с небес на землю - сколько толковых бухов без работы сидят.
Со слов одного присяжного ревизора вознаграждение главных бухгалтеров на данный момент колеблется от 200 до 700 (после налогов). Так что выводы делйте сами.
Jā! Taisnība Ilmai - "Vai arī nesaņem neko"!
Toties - galva nesāp, naktīs guļ nemurgojot, nervus neārstē un mājinieki neparko "neatraujas"!
Lai veicas darba meklējumos!
Tieši cilvēkam bez darba sāp galva, guļ murgojot un kasās ar ģimenes locekļiem:-D
Algas apmērs lielā mērā ir atkarīgs no nozares, kurā darbojas uzņēmums
---
100 правда
Un no tā kur darba vietā Rīgā vai Balvos.
Man kāds paziņa kadreiz teica, ir cilvēki kļūdas, kad izvēlās divas profesijas vai grāmatvedis vai elektriķis.
Говорила мне мама: "Иди учись на стоматолога", не послушала я маму
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture