Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Obligātās veselības pārbaudes.
Obligātās veselības pārbaudes.
Labdien!
Vēlējos noskaidrot, vai ir nepieciešams sagatavot speciālu rīkojumu vai dokumentu, neskaitot norīkojumu-karti no MK noteikumiem nr.219, kas attiecas uz darbinieku nosūtīšanu uz obligātām veselības pārbaudēm?
Jau iepriekš, paldies!
Atbildes (6)
Mums tas tiek minēts darba līgumā, ka darbiniekam ir pienākums veikt OVP pēc norīkojuma saņemšanas. Var to pašu ierakstīt Darba kārtības noteikumos un dot parakstīties par iepazišanos.
Protams, ka vajag rīkojumu!
Kāpēc lai es ietu uz OVP, ja neviens neliek?
Andaz - paldies, es jau tā arī domāju... kas tieši rīkojumā būtu jāuzrāda? kas, kad, uz kādu medicīnisko iestādi tiek norīkots- pēc kā to skatās? un par OVP apmaksu? Rīkojumu var taisīt vienu uz visiem darbiniekiem vai katram personīgi? Saskaros ar šo pirmo reizi, tāpēc esmu nezinīte.
Liels paldies, jau iepriekš!
Rīkojumā norādiet OVP datumu, laiku un vietu (ja sauksiet ārstu komisiju pie sevis), miniet personu (depart.vadītāju, piem.), kas būs atbildīga par darbinieku iepazīstināšanu ar rīkojumu, miniet apmaksas kārtību (izdevumi jāsedz darba devējam) un brīdiniet par disciplinārsodu uzlikšanas iespējamību, ja darbinieki neapmeklēs OVP (DA likuma 17.p.9.p.)
ir tāds "virtuālo sekretāru klubs" - tur viss priekš lietvedēm un sekretārēm
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture