Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Čeku anulēšana
Labdien! Vai ir iespējams anulēt čeku, kurš bijis izsists pāris dienas atpakaļ un, kā tas pareizi darāms?
Paldies!
Atbildes (10)
составить акт об анулировании чека, есть специальные бланки.
Ir EKA, kur anulētu darbību nemaz nevar izdarīt, ja nav attiecīgi tajā pat čekā, ko anulēt. Ja tas ir bijis ieprieksējā čekā vai pat iepriekšējā dienā,mēs to darām ar darbību "atgrieztas preces" un attiecīgi jāsatāda akts par anulēto čeku.
Labi, uzrakstu aktu par anulēto čeku, bet Z1 atskaitē tak tā summa ir ieskaitīta kā saņemta (realizācijā ieskaitīta)...vai man tad jāpievieno anulētais čeks un jāatskaita tā summa no realizācijas vai kā?:-(
Когда вы сделаете возврат, у вас реализация уменьшится, а в акте надо приклеить 2 чека и указать причину возврата.
Tur jau tā lieta, kad es anulēju to čeku, realizācijā tā summa nav atskaitīta..Tādēļ nesaprotu vai es anulēju nepareizi vai kas par lietu??:-<
Скорее всего что-то сделано неправильно, позвоните в фирму, которая обслуживает ваш кассовый аппарат и вам объяснят как сделать atgriešanu.
Ir tādi EKA, kas anulētajiem čekiem nesamazina GT.
Andaz, ko tad darīt???:-( Kā, tad man rīkoties ar to GT? Pašai to summu atskaitīt? Jo, tad jau sanāk realizācija kopā ar anulēto čeku...:-@
Jums jav atbildeeja!
Lulasevi
Скорее всего что-то сделано неправильно, позвоните в фирму, которая обслуживает ваш кассовый аппарат и вам объяснят как сделать atgriešanu.
Ja visi akti sarakstīti, tad atgriešanu var noformēt arī tikai grāmatvediski (ar grāmatojumiem).
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture