Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
alga grāmatvedim Uz tēmu sarakstu
Atbildes (88)
Es neietu, bet man jau nav arī tādas izglītības.
Tagad jau galvenais papīri. Ja papīri nav kārtībā, tad nikā.
Tagad jau galvenais papīri. Ja papīri nav kārtībā, tad nikā.
Atkarībā no tā cik daudz laika tas aizņem un no darba laika ( vai visu dienu obligāti jābūt uz vietas).
не согласен с Альбиной. у каждого по-разному занимает... производительность труда у всех разная... кол-во операций всё-таки более объективный показатель...
Ja nav nekāda darba, tad arī 220 tomēr ir lielāks par 0, kā arī strādājot paralēli var meklēt ko citu.
А вот ВИД трактат сочинил про то, что им зарплату срочно повысить нада. Так там написано, что бухи у нас в среднем по штуке в месяц гребут снеговой лопатой.
Darba laiks no 9.00 līdz 13.00 darba dienās, jābūt obligāti uz vietas. Piekrītu protams, ka svarīgi cik ilgs jāpavada, lai apstrādātu dokumentus,tomēr ātrums ir individuāli. Es strādāju ātri, taču ne visu var darīt "autopilotā" ir lietas kur arī jāpadomā jāpārbauda.
Если у кого нет лопаты снеговой, то наше сиа как раз ими(лопатами) торгует,можно и оптом :-x. Координаты в личке. Милости просим!
Operāciju skaits mēnesī nelielai firmai izklausās neadekvāts- kur tik daudz var rasties, man grūti iedomāties. Ja nu vienīgi šie mazumtirdzniecības veikali nav "Depo" vai "cenuklubs". Bet tur būtu jābūt citai algai.
Albina
А чё, зимой обещают зарплаты повысить?
Неа...лопаты выдать!
А чё, зимой обещают зарплаты повысить?
Неа...лопаты выдать!
Ilzex nu firma nav nemaz tik neliela 4 veikali, 25 darbinieki, mazumtirdzniecība - pārtikas preces, respektīvi maize, piens, gaļas izstrādājumi katru dienu, saimniecības preces alkohols, tabaka vidēji dienā 30-40 PZ, banka, termināls, kase
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt