Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
alga grāmatvedim
Labdien. Piedāvā darbu, SIA pieder 4 mazumtirdzniecības veikali, ir grāmatvedības programma Tildes Jumis, paskatījos Jumī par 2010.gada7 mēnešiem programma uzrāda 13097 apstrādāti finanšu dokumenti tas ir 1871 vidēji mēnesī, piedāvā algu- no 90 Ls maksāt nodokļus un uz rokām saņemt 220 Ls, uzskatu ka tas ir neadekvāti maz. Kādas ir jūsu domas, dārgie kolēģi?
Atbildes (88)
Gan jau kādam būs gana liela alga
Es neietu, bet man jau nav arī tādas izglītības.
Tagad jau galvenais papīri. Ja papīri nav kārtībā, tad nikā.
Atkarībā no tā cik daudz laika tas aizņem un no darba laika ( vai visu dienu obligāti jābūt uz vietas).
Viss ir atkarīgs - vai Jums tāda nauda ir vai nav būtiska. Mūsu viedoklim nav nekādas nozīmes.
Согласна с Солой. Надо смотреть, сколько времени это занимает, а не операции считать.
не согласен с Альбиной. у каждого по-разному занимает... производительность труда у всех разная... кол-во операций всё-таки более объективный показатель...
Ja nav nekāda darba, tad arī 220 tomēr ir lielāks par 0, kā arī strādājot paralēli var meklēt ko citu.
А я согласна с Андой! Если для Вас такая ЗП существенна, то идти не раздумывая....;-)
А вот ВИД трактат сочинил про то, что им зарплату срочно повысить нада. Так там написано, что бухи у нас в среднем по штуке в месяц гребут снеговой лопатой.
А адреса дал? У тя лопата должна быть...
Darba laiks no 9.00 līdz 13.00 darba dienās, jābūt obligāti uz vietas. Piekrītu protams, ka svarīgi cik ilgs jāpavada, lai apstrādātu dokumentus,tomēr ātrums ir individuāli. Es strādāju ātri, taču ne visu var darīt "autopilotā" ir lietas kur arī jāpadomā jāpārbauda.
Если у кого нет лопаты снеговой, то наше сиа как раз ими(лопатами) торгует,можно и оптом :-x. Координаты в личке. Милости просим!
ну если зима будет опять такой же, то лопаты нам ещё понадобюдца!8-)
Operāciju skaits mēnesī nelielai firmai izklausās neadekvāts- kur tik daudz var rasties, man grūti iedomāties. Ja nu vienīgi šie mazumtirdzniecības veikali nav "Depo" vai "cenuklubs". Bet tur būtu jābūt citai algai.
А чё, зимой обещают зарплаты повысить?
Irenaz! Tikai 4.stundasdienā! 2.5Ls par stundu! Un Jūs vel domājat?????
Albina
А чё, зимой обещают зарплаты повысить?
Неа...лопаты выдать!
А Майка адреса зажала
Ilzex nu firma nav nemaz tik neliela 4 veikali, 25 darbinieki, mazumtirdzniecība - pārtikas preces, respektīvi maize, piens, gaļas izstrādājumi katru dienu, saimniecības preces alkohols, tabaka vidēji dienā 30-40 PZ, banka, termināls, kase
Отказаться от работы можно всегда,а вот найти...И действительно,лучше 220,чем 0.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture