Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
alga grāmatvedim Uz tēmu sarakstu
Atbildes (88)
Да всё относительно, кто-то и за 100 латов по 8 часов на природе исключительно вкалывает, а сдесь за 4 часа в день 200. Судя по тому, сколько предлагают буху, продавцы там и вовсе на минималке сидят, но работают далеко не 4 часа, а все 12. Такой уж у нас капитализЬм в стране, государство само по себе, народ сам по себе, кто как может, тот так и пытается выжить.
на без рыбье и рак рыба,но 200 лучше чем ничего
Nina1327 24.08.2010 11:13
246 ziņojumi
246 ziņojumi
...тем боле, что можно работать по 8 часов в день и освободить для другой работы 2.5 дня...тож. не плохо..
kā jūs rakstat 1871 dokumenti mēnesī , to 4 stundās dienā nav reāli padarīt, tas ir par maz, skopuļi, lai paskatās grāmatvedības firmās izcenojumus...
Nevajag skatīties tādu firmu izcenojumos, kas ir par sevi pārāk augstās domās.
Mazās firmiņas (viens cilvēks-grāmatvedis) taisa par stipri mazām naudiņām, sevišķi neRīgā.
Cena atkarīga no paša cilvēka - 200 lati vienmēr ir vairāk nekā 0 latu.
Ja darba nav - tad jāņem, ja gribas vienkārši papildus haltūru, tad - atkal jādomā vajag vai nē tos 200 latus.
Mazās firmiņas (viens cilvēks-grāmatvedis) taisa par stipri mazām naudiņām, sevišķi neRīgā.
Cena atkarīga no paša cilvēka - 200 lati vienmēr ir vairāk nekā 0 latu.
Ja darba nav - tad jāņem, ja gribas vienkārši papildus haltūru, tad - atkal jādomā vajag vai nē tos 200 latus.
я не уверена, что справилась бы с этим объемом за 4 часа
график противный, не люблю ежедневку с неполным... но, все зависит от того, насколько эта работа и эти деньги необходимы сегодня
график противный, не люблю ежедневку с неполным... но, все зависит от того, насколько эта работа и эти деньги необходимы сегодня
А я не вижу тут ничего устрашающего, хотя в принципе конечно все зависит от документов. 1871 документ в месяц это чуть меньше 100 бумажек в день. Значит около 25 бумажек в час. Конечно если это 25 путевых или 25 авансовых - это гемор. Только врядли там столько путевых и авансовых, скорее реализация. За 4 часа в день - 200 лат, нормально, вот только на оставшиеся 4 часа фиг работу найдешь. Вот это сущееественный минус.
Sof_b 24.08.2010 14:34
1927 ziņojumi
1927 ziņojumi
Te Jums pašai jālemj, piekrist vai nē...bet jebkurā gadījumā, samaksa ir O.K>
Kristinevoite 24.08.2010 14:45
67 ziņojumi
67 ziņojumi
4 кассовых аппарата. Не забудьте, что надо кассу свести, распечатать, подшить, подписать. По-моему там работы не мало, за 4 часа можно и не управиться.
Nu, ja ir Jumis, tad var būt firmai ir arī kases aparāta programma, kas ar Jumi "sadarbojas", tad Z atskaiti (gan finanšu, gan preču) ieimportēt Jumī ir pāris sekunžu jautājums.
piedāvā algu - no 90 Ls maksāt nodokļus un uz rokām saņemt 220 Ls ...
Es piekristu tikai tad, ja man piešķirtu tiesības rīkoties ar bankas kontu.
Jo "uz rokām saņemt" nozīmē arī neko nesaņemt.
Nekad nestrādātu tādā uzņēmumā, kurā arī priekš grāmatveža nav naudas, un kurā piedāvā nemaksāt nodokļus pat par grāmatveža algu. Tad jau labāk sēdēt pie maizes un sāls.
Saprotu, ka darbu atrast grūti, tomēr - jo ilgāk visi pakļausies šādam diktātam, jo ilgāk šī valsts būs purvā.
Saprotu, ka ar saviem ideāliem tālu netikšu, bet paust savu viedokli taču vēl drīkst, vai ne?
Un vēl - tāpēc jau katra otrā diskusija ir par "bijušo grāmatvedi", jo nostrādā grāmatvedis tādā "firmā" pāris mēnešus, algas vietā saņēmis vien solījumus, un pamet visu grāmatvedību likteņa varā. Un tā bezgalīgi.
Ja absolūti NEVIENS šādiem noteikumiem nepiekristu, ja grāmatveži VISI būtu solidāri, nekas tāds nebūtu iespējams.
Es piekristu tikai tad, ja man piešķirtu tiesības rīkoties ar bankas kontu.
Jo "uz rokām saņemt" nozīmē arī neko nesaņemt.
Nekad nestrādātu tādā uzņēmumā, kurā arī priekš grāmatveža nav naudas, un kurā piedāvā nemaksāt nodokļus pat par grāmatveža algu. Tad jau labāk sēdēt pie maizes un sāls.
Saprotu, ka darbu atrast grūti, tomēr - jo ilgāk visi pakļausies šādam diktātam, jo ilgāk šī valsts būs purvā.
Saprotu, ka ar saviem ideāliem tālu netikšu, bet paust savu viedokli taču vēl drīkst, vai ne?
Un vēl - tāpēc jau katra otrā diskusija ir par "bijušo grāmatvedi", jo nostrādā grāmatvedis tādā "firmā" pāris mēnešus, algas vietā saņēmis vien solījumus, un pamet visu grāmatvedību likteņa varā. Un tā bezgalīgi.
Ja absolūti NEVIENS šādiem noteikumiem nepiekristu, ja grāmatveži VISI būtu solidāri, nekas tāds nebūtu iespējams.
Protams, Aivar, bet tas ideālos apstākļos.
Jau Veidenbaums teicis:
"..un vēders, Dievs visaugstākais,
un katrs pats sev tuvākais,
tiklīdz kā izsalcis."
Jau Veidenbaums teicis:
"..un vēders, Dievs visaugstākais,
un katrs pats sev tuvākais,
tiklīdz kā izsalcis."
Может, я выскажу крамольную мысль, но я предпочитаю деньги на руки сегодня, а не "обещания пенсии" завтра-послезавтра. Всё равно за всё плачУ сама - и за медицину, и за образование, и т.д., и т.п.
Martinas
Sava taisnība Jums ir! Taču... uz nenoteiktu laiku.
Es nenovēlu, taču... sasli,t var arī nopietnāk, kad nebūs iespējas visu pašai apmaksāt.
Lai vai kāda tā pensija, bet tomēr pensija. Labāka nekā absolūti nekāda.
Visi mēs, kamēr esam darba spējīgi, veseli, kamēr mums ir darbs, varam tā domāt. Taču... līdz laikam.
Tāpēc es palieku pie savām domām. Lai es šodien saņemu mazāk, toties vismaz cerību līmenī man būs pensija.
Cerība taču arī ir muļķa mierinājums!
Anda
Es taču piezīmēju, ka esmu ideālists arī amatu savienošanas kārtībā.
Tāpēc jau tāds man viedoklis.
Kaut gan parasti es bazūnēju, ka esmu tas paēdušais, kurš neēdušo saprot, nevis tā kā parunā, tomēr viedoklis man no tā nemainās. Pretruna, bet fakts.
Sava taisnība Jums ir! Taču... uz nenoteiktu laiku.
Es nenovēlu, taču... sasli,t var arī nopietnāk, kad nebūs iespējas visu pašai apmaksāt.
Lai vai kāda tā pensija, bet tomēr pensija. Labāka nekā absolūti nekāda.
Visi mēs, kamēr esam darba spējīgi, veseli, kamēr mums ir darbs, varam tā domāt. Taču... līdz laikam.
Tāpēc es palieku pie savām domām. Lai es šodien saņemu mazāk, toties vismaz cerību līmenī man būs pensija.
Cerība taču arī ir muļķa mierinājums!
Anda
Es taču piezīmēju, ka esmu ideālists arī amatu savienošanas kārtībā.
Tāpēc jau tāds man viedoklis.
Kaut gan parasti es bazūnēju, ka esmu tas paēdušais, kurš neēdušo saprot, nevis tā kā parunā, tomēr viedoklis man no tā nemainās. Pretruna, bet fakts.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt