Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
dzīvojamo eku apsaimniekoshana
Paliidziet luudzu. Kaa graamatvediski riikoties, ja ir maajas iipashnieks(firma) kuram ir apsaimniekotaajs(firma), iedziivotaaji naudinju skaita uz apsaimniekotaaja bankas kontu. Apsaimniekotaajs sanjem no maajas iipashnieka naudinju par apsaimniekoshanu izrakstot vinjam reekjinu. Bet kaa man meenesha atskaites kaartot? Sanaak ka ienjeemumi ir gan apsaimniekotaajam, gan iipashniekam? Un kaa maajas iipasnieks var dabuut savu nopelniito naudinju no apsaimniekotaaja konta?
Atbildes (5)
Es domaaju ka maajas iipashniekam jaaizraksta reekins apsaimniekotaajam, un tad tad apsaimniekottajam ir arii izdevumi.
А от чьего имени выставляются счета жильцам - от имени Вашей фирмы или от имени apsaimniekotāja?
Apsaimniekotaajs raksta reekjinu un apsaimniekotaaja rekviziiti ir uz reekjina. Esmu graamatvede abaam firmaam.
Kad mūsu firma apsaimniekoja citai firmai piederošu māju, es nodevu tai firmai pārskatu par ieņēmumiem un izdevumiem, bet viņi man piestādīja rēķinus par summām, kurus man bija jāparskaita. Es savukārt viņiem piestādīju rēķinus par mūsu apsaimniekošanas pakalpojumiem.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture