Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
Bez grāmatojumiem Uz tēmu sarakstu
Atbildes (34)
Да Ирен...может быть... только вот скольких котов рискуя своей жизнью, снял с деревьев наш хозяин, почему-то никто не видит...;-) А насчёт собак...так носится только одна...ирландский сеттер. Трудно себе представить, что такую собаку можно посадить на цепь. Она подкоп под забором сделала и гуляет где ей вздумается..Свободолюбивая однако...;-)
Aha, man VIDs teica - ja visi pārskati un precizējumi laicīgi netiks iesniegti, visus suņus un visus kaķus uz mūsu mājas pagalmu atsūtīšot. Man gan nav mašīnas, kurai piečurāt radiatoru, bet sekas jau vienalga nav prognozējamas.
Lai tie putniņi tomēr pagaida labākus laikus, es ņemšos ar PVN.
Lai tie putniņi tomēr pagaida labākus laikus, es ņemšos ar PVN.
Стелл, молодец, что снимал, коты ж не сами по себе одичали да на деревья вдруг полезли, все не без человеческих усилий...
Ты, знаешь, Ирен...дикие коты как раз умнее...они сразу как просекают, что собаки во дворе, так сразу дёру.... а толстые-домашние, которые с ошейниками, вместо того, чтобы удирать, на деревья лезут и сидят там...до опупения..:-(
Понятное дело: домашние ж, как правило, с собаками не знакомы, вот и обалдевают, наверно, что на них кто-то покушается, а дикие в страхе выросли, знают, почем фунт лиха...
К вам во двор забираться стали, может, от того, что в соседнем доме поменялась дворничиха и коты с того дома стали "эммигрировать" кто куда...
К вам во двор забираться стали, может, от того, что в соседнем доме поменялась дворничиха и коты с того дома стали "эммигрировать" кто куда...
Lai pabarotu putniņus Depo veikalā ir nopērkamas tādas bumbas ar sēkliņām (tīkliņā) ko var pakarināt koku zaros. Tās bumbas veidotas, saspiestas ar taukvielām kopā ar dažādām sēkiņām, riekstiem utt. Nav dārgas. četras bumbas - 80. santīmi.
Dimma 20.12.2010 13:58
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi
Man šodien bija tieši tāpat kā Aivars007...PVN..PVN..PVN.Un nekādi putniņi!:-D
Japaina 20.12.2010 22:58
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
Marss atrodas Mežāža, bet Saturns Svaru zvaigznājos. Šī konfigurācija pastiprina fanātismu un vēlmi sasniegt savus mērķus par katru cenu.
http://www.saulesjosta.lv/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3842&mode=thread&order=0&thold=0
http://www.saulesjosta.lv/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3842&mode=thread&order=0&thold=0
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt