Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Gada pārskats
UIN 9 1prim pants (Uzkr. nedroš. parādiem) Uz tēmu sarakstu
Atbildes (9)
UIN pārejan noteikumi punkts 97. Šā likuma 9.1 pantu piemēro uzkrājumiem nedrošiem parādiem, kas izveidoti, sākot ar taksācijas periodu, kas sākas 2011.gadā, līdz taksācijas periodam, kas sākas 2013.gadā.
(07.10.2010. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 10.11.2010.)
Tad es nesaprotu šo punktu
(07.10.2010. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 10.11.2010.)
Tad es nesaprotu šo punktu
Jā mazliet garām.
Likums piedāva izveidot uzkrājumus, kas būs "spēkā" trīs gadus.
Ja šajā laikā parāds netiks atgūts, paliek vecā kārtība: AIe jāpalielina un jārīkojas saskaņā ar 9.pantu(drīkst samazināt apliekamo ienākumu, ja izpildās pirmie trīs un viens no pārējiem šā panta noteikumiem).
Savdabīga atelpa krīzes laikā.
Pie kam tur vēl atsevišķi par PVN jādomā (PVN likuma norma par neatgūtajiem parādiem)
Likums piedāva izveidot uzkrājumus, kas būs "spēkā" trīs gadus.
Ja šajā laikā parāds netiks atgūts, paliek vecā kārtība: AIe jāpalielina un jārīkojas saskaņā ar 9.pantu(drīkst samazināt apliekamo ienākumu, ja izpildās pirmie trīs un viens no pārējiem šā panta noteikumiem).
Savdabīga atelpa krīzes laikā.
Pie kam tur vēl atsevišķi par PVN jādomā (PVN likuma norma par neatgūtajiem parādiem)
Tā arī neesmu sapratusi, kā līdz 31.decembrimvaru sarakstīt vēstules šaubīgajiem un paziņot par viņu parāda iekļaušanu .....
Domaju, ka līdz 2011.gada31.decembrim mumus būs laiks to izdarīt, tikai vai tās firmas līdz tam laikam vel būs zemes virsmā
Ja kaut viens no likuma panta nosacijumiem neizpildās, būs jāpalielina par šaubīgo parādadu summu apliekamais ienākums
Nebūs nekāda laika, jo man 31.decembrī nav gatavi dati priekš UIN deklarācijas, lai es varētu izrēķināt, kurš parāds man tiks, kurš netiks iekļauts.
Maija - Jūs pati saprotat, kā to izdarīt?
Maija - Jūs pati saprotat, kā to izdarīt?
Ja debitors nemaksā no gada sākuma, tad jau it kā būtu skaidrs, ka šaubīgs!?!? Turklāt inventarizēt atlikumus drīkst krietni ātrāk par 31.decembri...
Un neviens neliedz to brīdinājumu veikt pēc gada pārskata un tas arī būs līdz 31.XII(tikai nākošajam gadam).
Un nav taču ne pirmā, ne pēdēja reize, kad likumā ieraksta teorētiskos pieņēmumus....
Un neviens neliedz to brīdinājumu veikt pēc gada pārskata un tas arī būs līdz 31.XII(tikai nākošajam gadam).
Un nav taču ne pirmā, ne pēdēja reize, kad likumā ieraksta teorētiskos pieņēmumus....
Bet, ja pēc UIN aprēķina nesanāk iekļaut? Ko tad?
Bet, ja pēc UIN aprēķina nesanāk iekļaut? Ko tad?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt