Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Mazvērtīgā inventāra norakstīšana Uz tēmu sarakstu
Frezy 19.08.2004 16:32
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
Atbildes (7)
Ja teiksim jānoraksta automašinai rezerves daļas nopriktās, es norakstu zem viena nosaukuma - rezerves daļas, neizdalu pa nosaukumiem.
Manā gadījumā ļoti daudz sīkumu, kurus norakstu uz 7550- dažādi saimn.izdevumi.Tadvar būt es varu rakstīt "Dažādi" un summa.Lūdzu komentārus vai dalīties savā pieredzē attiecībā uz norakstīšanas aktiem, jo man šis jautājums ir "sāpīgs"...
Frezy 19.08.2004 17:58
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
Nepacietīgi gaidu kādu komentāru.Kādai informācijai obligāti jābūt norakstīšanas aktos?
Frezy 20.08.2004 10:07
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
Es tomēr rakstu uz 3 lapām, bet atskirībā no Frezy nerakstu, kur izlietots. Man ražošana, skrūvītes, detaļas utt. Iepriekšējā firmā mums šo darbiņu darīja sekretāre. Tā kā mums nav mazvērtīgā uzskaite krājumos, tad uzskatu ka kaut kādai "šķietamai" kontrolei jābūt.
Akts par mazvērtīgā inventāra un materiālu norakstīšanu ir attaisnojums tam, ka nopirktie materiāli ir norakstīti izmaksās.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt