Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Avanss!
Decembrī saņemts avanss 1056,50 Ls. Rēķins par šo summu nav rakstīts, bet gada laikā par šo summu bijuši kredītrēķini. Bet man kaut kas neštimmē.
1)saņemu avansu
D2621 1056,50
K5210 873,14
K5721 183,36
2)izrakstu kredītrēķinu
D6110 873,14
D5721 183,36
K2310 1056,50
ja par šo summu izrakstu rēķinu, ar kredītrēķiniem viņa nomīnusojas, bet paliek tāpat kā saņemtie avansi. (rēķinus raksta šefs, vnk tagad netieku skaidrībā ar galu savilkšanu...liekas, ka te vēl kaut kas trūkst).
Atbildes (11)
Jums taču saņemtais avanss nav iegrāmatots ieņēmumos. Kāpēc kredītrēķinu gribat noņemt no ieņēmumiem?
Vienkārši ,atmaksājot naudu, pretējs grāmatojums
D5210 ;D5721 K2620
Kredītrēķini bija domāti avansa dzēšanai
Avansu var dzēst vai nu ar izsniegtu preci(pakalpojumu), vai atmaksājot naudu. Nesaprotu Jūsu domu gājienu:-)
Nu tāpēc jau man gali nesakrīt...nesaprotu, ko šefs ar to visu gribēja panākt. Firmai vnk par šo ieskaitīto avansu vajadzēja maksāt mazāku nākamo rēķinu. Tie kredītrēķini visu tikai saputrojuši.
Nesaprotu Jūsu domu gājienu
======
Аванс не хотят возвращать, вот и извращаются как могут.
Bet kā tad tā otra firmu to visu ir iegrāmatojuši, ja viņi saka, ka neesam viņiem neko parādā?
Nu tad grāmatojiet D5210; D5721 K2310.
Šeit nav nekāda sakara ar 6110. Cik saprotu, parasts avansa ieskaits
Nu bet viņš tak beigās man tāpat paliek tajā 2310 kontā. Kā tad tai otrai firmai viss esot pa nullēm.
Firmai vnk par šo ieskaitīto avansu vajadzēja maksāt mazāku nākamo rēķinu.
Pati rakstījāt, ka par šo avansu jāsamaksā mazāk nākamais rēķins
Nu tad jau man viss OK. Tagad tik jāzvana viņiem...kā viņi sagrāmatojuši
Nevis "kā viņi sagrāmatojuši", bet kā Jūs pati esat sagrāmtojusi! Un vai visi rēķini ir atdoti vai Jums saņemti!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture