По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

работники, Ау ! Uz tēmu sarakstu

работники, Ау !
Здравствуйте,всем-всем

Столкнулись с проблемой, что не найти водителя, который бы добросовестно работал.Может, кто знает, как пригласить с другой страны работника.Какие налоги надо за него платить и, какая должна быть зарплата.Директор собирается сходить в Департамент миграции, a все не хватает времени.
Debri
Debri 06.05.2011 16:50
75 ziņojumi

Atbildes (50)

А наши работодатели, или просто кидают после рейса, или предлагают такие копейки, что ни один человек идти не соглашается.

И не только водителей, а, практически, основное большинство таких работодателей, считают, что раз на работу взял, так облагодетельствовал на всю оставшуюся, а платить можно уже чисто символически, типа, безработица у нас и так пахать будет.
Tt7
Tt7 10.05.2011 14:16
37863 ziņojumi
Piekrītu, ka ir uzņēmumi, kas naudu negrib maksāt, bet ir darbinieki, kas ir, piedodiet, pilnīgi mērkaķi (lai piedo man tie zvēriņi) - strādāt negrib, bet naudu saņemt gan grib tūkstošos.

Skatos, kas notiek ar kociniekiem - krīze visur, bet mežizstrādes darbinieku, kas normāli strādāt gribētu - nav. Meža tehnika milzu naudu maksā, iekāpj "traktorists" un tik vālē neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi, salauž visu, kas laužams. Bet alga nav nekāda mazā. 500-600 lati uz rokas mūsdienās ir ļoti liela alga.
Andaz
Andaz 10.05.2011 16:04
27892 ziņojumi
Nav mūsu valstī nekādas krīzes!

Krīze ir cilvēkiem galvā!

20 gadu demokrātija ir sabojājusi lielāko daļu sabiedrības!
Aivars007
Aivars007 11.05.2011 08:08
26984 ziņojumi
Man vispār bail padomāt, kādā sabiedrībā dzīvos mani mazbērni, ja jau tagad 8.klasesskolniece, ko skolotāja izsauc atbildēt, atbild - es šodien nevaru atbildēt, jo vakar taisīju abortu.

Es to neizdomāju, tas ir no reālās dzīves, jo man māsīca ir skolotāja un 8.klasesaudzinātāja.
Aivars007
Aivars007 11.05.2011 08:10
26984 ziņojumi
Piekrītu Aivaram - krīze ir galvā. Izlaidušies, pierada grābt un nedomāt par sekām. Tagad daļa parādnieku bēg uz ārzemēm, lai izvairītos no parādu nomaksas, bet, kur tu aizbēgsi! Lielākās bankas jau atrod arī Īrijā un Anglijā "noslēpušos".
Andaz
Andaz 11.05.2011 09:36
27892 ziņojumi
No sirds pievienojos Andaz, tiko meklējām tirdzniecības pārstāvi.Pieņēma puisi it kā normālu,iedeva mobilo, mašīnu. Labi , ka šefs pakontrolēja, viņš nevis pie klientiem brauca, bet gan ar makšķerēm atgriezās vakarā pēc darba.

Negrib strādāt neviens, un tik daudz cik pats šefs strādā , es tiešam nevienu citu neesmu redzējusi .
Irucitis
Irucitis 11.05.2011 10:00
707 ziņojumi
Nu lūk! Un te nu ir kārtējais pierādījums, ka ceļazīmes un maršruta lapas vajag! Un arī kādu info tur norādīt.

Vajag gan datumu, gan izbraukšanas un iebraukšanas laikus, gan klinetu snorādīt, gan pamatojumu braucienam aprakstīt, gan attaisnojumu dokumentu pierakstīt, gan kilometrāžu, gan degvielas patēriņa normas. Priekš tādiem darbiniekiem vēl ir jābūt vadītāja apstiprinātiem maršrutiem ar kilometrāžu. Un nolikumam, kurā noteikts, ka rakstiski jāpamato maršruta neievērošana un jāatmaksā gan pārtērētā degviela, gan automašīnas izmaksas pēc uzņēmuma cenrāža.
Andaz
Andaz 11.05.2011 10:04
27892 ziņojumi
Nekur tālu aizbēgt nevar - tikko kā vienam bēguļotājam tiesu izpildītājs algas kontu bankā nobloķēja. Nezinu vēl, kā tas viss beigsies.
Aivars007
Aivars007 11.05.2011 10:22
26984 ziņojumi
работаю в транспортной фирме..не то слово...что водителей нет..гробят технику..надувают фирму и убегают просто исчезают..ужасс .. то пьяницы.. то игроки .. то летуны..текучка жуткая.. мы сделали по другому..просто сократили парк ..и оставили костяк лучших..и работают отлично..головной боли меньше..
Larija40
Larija40 11.05.2011 11:01
177 ziņojumi
- А у нас текучки нет!

- А у нас то какая текучка, ой какая текучка...

- Так это ты, чоли,

Ак ты, сучка крашена!

Aivars007
Aivars007 11.05.2011 12:06
26984 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.