Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
invoice no Lietuvas - valūtas
Viss tā kā būtu skaidrs, vienīgi ar to PVN pielikumu, kur jāuzrāda nac.valūta - tātad, ja pārdevējs rēķinā ir ierakstījis gan EUR, gan LTL, tad es nekādus litu kursus nemeklēju un mier;igu sirdi atskaitē rakstu šo summu, kas rēķinā?
Bet ja liti nav norādīti, tad tos es aprēķinu pēc LB KURSA PREČU SAŅEMŠANAS DATUMĀ?
Vai pēc lietuviešu fiksētā kursa, vai kā? nesaprotu šo momentu..
Atbildes (8)
PVN pielikumā jānorāda latos, bet valūtā būs jānorada liti, jo tā ir viņu nac.valūta (kurss pēc LB-neamainās)
Vēl piebildīšu - VID atzvana un prasa, kapēc nesakrīt valūtu darījumi? Leiši norādatik un tik litus, bet mums PVN deklarācijā nesaskan...
Tieši šo momentu es arī nesaprotu - kurā brīdī nesakrīt tie valūtu darījumi? Kā tad pareizi norādīt tos litus?
получили из Литвы инвойс в евро - пересчитали по курсу БЛ 3,4451 ( 1000 EUR = 3445.10 LTL )
Ja invoisā ir summa gan EUR gan LTL, tad droši rakstam to LTL summu.... tad sakritīs ar lietuviešu datiem.
Ja invoisā ir tikai EUR, tad to pašiem jāpārrēķina LTL pēc mūsu bankas kursa.
paldies liels, skaidrs
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture