Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
komandējumā degvielas iegāde
Galīgi saputrojos. Kā ir, ja komandējuma laikā brauc ar uzņēmuma a/m un iegādājas degvielu Ukrainā? Skaidrs, ka atmaksā, bet kā ar pvn, kur uzrāda, ir reversais? Plus ceļazīmi vai var aktu tik rakstīt?
Atbildes (17)
Neizdala PVN.Mēs raksām ceļazīmi.
Vai tad Ukraina jau ir Eiropas Savienībā?
Nu nav, tāpēc arī saputrojos
а если бы была в ЕС, что изменилось бы в учете топливных чеков?
Būtu reversais pvn un uzrada pvn deklarācijā
Kads revers??? No kurienes??? Atkal putra galvā....LOL
ja būtu no ES, kāpēc tad nē?
Būtu un ņemot vērā, ka priekšnodokļa daļā tik 80%, šito jau es ar VID esmu izgājusi
Bet , ja grib pvn atpakaļ, tad to var prasīt tik no ES, ne no Latvijas
Reversais nav ES un Ukrainā arī nav, ja ES ir iedrukāti jūsu rekvizīti čekā tad var prasīt atpakaļ
jā par rekvizītiem pareizi un arī min summa katrā valstī
Tiešām putra...LOL Reversu piemēro kad Jūs ES dalībvalstīs iegādājaties preci, vai saņēmat no turienes pakalpojumu.;-)
Degvielas čekiem, ja ir uzpilde citā es dalībvalstī, netiek piemērots nekāds reverss, pat, ja čekā ir jūsu firmas rekvizīti.
Nestrīdos, jo nejūtos tik gudra. Bet es saku, ka ir bijusi saskare un VID liek reverso, plus kā minēju no šā gada priekšnodoklī 80% pēc lik.10.p.7.1
ну, каждый сам себе злобный Буратино
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture