Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
PPR без подписи. Изменения в законе о бухгалтерии Uz tēmu sarakstu
Lina 15.06.2011 13:37
167 ziņojumi
167 ziņojumi
Atbildes (27)
Reizēm lasu un brīnos - izskatās, ka lielākā daļa grāmatvedību kārto tāpēc, ka VIDam vajag, nevis tāpēc, ka tas uzņēmuma vadībai nepieciešams.
Esmu strādājusi lielā AS, kurā katras nedēļas beigās avansu norēķinu persona rakstīja iesniegumu avansiem, kurā ierakstīja, ko, cik, par cik un kāpēc pirks. Visiem līdz 5dienai bija jāzina, ko vajag - garšvielas, izejvielas, saimniecības preces... neizdomāji-pats vainīgs!
katru nedēļu bija jātaisa budžets - faktiskais par iepriekšējo nedēļu un plānotais par tekošo. Visas izmaksas tika saskaņotas. FinDir katru dokumentu novīzēja grāmatvedībai un nekas - rokas nenokrita!
Nevienu tāda kārtība neizbrīnīja.
Visi mācēja ieplānot, saplānot.
Esmu strādājusi lielā AS, kurā katras nedēļas beigās avansu norēķinu persona rakstīja iesniegumu avansiem, kurā ierakstīja, ko, cik, par cik un kāpēc pirks. Visiem līdz 5dienai bija jāzina, ko vajag - garšvielas, izejvielas, saimniecības preces... neizdomāji-pats vainīgs!
katru nedēļu bija jātaisa budžets - faktiskais par iepriekšējo nedēļu un plānotais par tekošo. Visas izmaksas tika saskaņotas. FinDir katru dokumentu novīzēja grāmatvedībai un nekas - rokas nenokrita!
Nevienu tāda kārtība neizbrīnīja.
Visi mācēja ieplānot, saplānot.
Ja jau šādi uzņēmumi Latvijā būtu daudz, tad arī krīze nebūtu tāda, visi sīki un dir vispār nelasa likumdošanu.
Ko te daudz brīnīties, ja mazo firmu lielakajā daļā grāmatvedis uzskata, ka strāda priekš firmas vadībass un īpašnieka, bet paši tie vadītāji un īpašnieki uzskata, ka viņiem tas i nafig nevajag un tas viss ir lieki izdevumi tikai VIDa vajadzību apmierināšanai.
Neviens te nevienam aplamus padomus nedod.
Šeit katram ir tiesības izteikt savu viedokli.
Andaz, Jūs neesat šeit vienīga pareiza, lai visus pārējos saukt par aplamu padomu devējiem.
Šeit katram ir tiesības izteikt savu viedokli.
Andaz, Jūs neesat šeit vienīga pareiza, lai visus pārējos saukt par aplamu padomu devējiem.
Interesanti, kur es kādam iedevu aplamu padomu ?
Personīgi es vienmēr tikai izsaku savu viedokli un pamatoju to. Katram pašam jādoma ar savu galvu, vai mans viedoklis viņa situācijā ir derīgs, jo katrā situācijā lēmums var atšķirties.
Personīgi es vienmēr tikai izsaku savu viedokli un pamatoju to. Katram pašam jādoma ar savu galvu, vai mans viedoklis viņa situācijā ir derīgs, jo katrā situācijā lēmums var atšķirties.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt